Se webinaret om oppslag virksomhetsregister nå:

Arribatec Company Validator ^

Lær mer om vår effektive løsning for oppslag mot Brønnøysundregistrene

Play Video

Arribatec har utviklet en effektiv løsning for oppslag mot virksomhetsregistre, i Norge vil det si Brønnøysundregistrene, i forbindelse med opprettelse og vedlikehold av kunder og leverandører.

Arribatec Company Validator (ACV) er tett integrert med Unit4 ERP og gir din virksomhet og de som forvalter disse registrene et effektivt verktøy for opprettelse og løpende kvalitetssikring av registrert leverandør- og kundeinformasjon.

I webinaret lærer du blant annet om;

 • Varsling ved opprettelse av nye kunder og leverandører hvor det allerede finnes en kunde/leverandør med samme organisasjonsnummer
  • hvis kunden/leverandøren ikke finnes hentes firmanavn og adresser (nøkkelinformasjon) fra enhetsregisteret og oppdateres automatisk
 • Daglig vask mot Brønnøysund med oppdatering av nøkkelinformasjon for dine leverandører og kunder
 • Daglig informasjon fra Brønnøysund om et selskap, f.eks;
  • under konkursbehandling
  • under avvikling
  • slettet

Company Validator sikrer at din virksomhet til enhver tid har oppdatert informasjon om kunder og leverandører som dere samhandler med.

Ønsker du å vite mer? La oss ta en prat om din digitale reise:

IT løsninger for forskning og høyere utdanning

Flere nyttige ressurser ^

Webinar: TopGen Configurator

Arribatec har utviklet en generisk løsning for å kunne konfigurere egenskaper og regler i TopGen-skjermbilder i Unit4 ERP, nemlig Arribatec TopGen-konfigurator. Se webinaret her.

InstiPro lansering 7. juni

Bli med 7. juni på lanseringen av den beste løsningen for prosjektøkonomi for forskningssektoren – InstiPro fra Arribatec.