Arribatec ønsker Qualisoft velkommen; Arribatec har signert en intensjonsavtale om å kjøpe Qualisoft AS, en leder innen Enterprise Architecture (EA) og Business Process Management (BPM) løsninger.

Qualisoft som en del av Arribatec

Arribatec har signert en intensjonsavtale om å kjøpe Qualisoft AS, en leder innen Enterprise Architecture (EA) og Business Process Management (BPM) løsninger.

Qualisoft betjener mer enn 100 av de større selskapene innen olje- og gass-, helse- og finanssektorene, i tillegg til offentlig sektor, og sysselsetter 40 personer. Arribatec og Qualisoft vil vokse og utvide den felles internasjonale SolaaS inkludert EA & BPM-løsninger.

“Qualisoft har en sterk posisjon innen olje- og gass-, finans- og helsesektorene, og tilbyr EA og BPM-løsninger til over 100 tier-one-kunder. Det potensielle oppkjøpet vil styrke vårt felles tilbud og vi ser et stort potensial i vår strategi om å levere Solution as a Service (SolaaS) til internasjonale kunder, inkludert ledende EA-løsninger.”

– Per Ronny Stav, CEO of Arribatec

Ønsker du å vite mer?
Ta kontakt for å utforske mulighetene ^

More investor news ^

arribatec acquiring Integra Associates

Arribatec Group kjøper Integra

Arribatec kunngjør oppkjøpet av Integra Associates, Storbritannias lengste globale elitepartner av Unit4, for å skape verdens største leverandør av Unit 4 ERP-tjenester.

Les mer