Rapporten for 1. kvartal 2021 er publisert ^

kvartalsrapport Q2 2021

Arribatec Solutions ASA rapporterte i dag omsetning på 99.2 millioner kroner i første kvartal 2021, opp fra 35.8 millioner i tilsvarende kvartal i fjor, og en EBITDA på 9.9 millioner kroner (4.3). Selskapet har en ambisiøs internasjonal vekst- og M&A-strategi og gjentar de sterke utsiktene.

"Vi femdoblet våre årlige tilbakevendende inntekter i første kvartal 2021 og inngikk over 100 nye kontrakter, noe som beviser våre økende M&A-evner, vårt forretningstilbud og evne til å krysse og oppselge løsningene våre," legger Stav til.

Arribatec har en ambisiøs M&A-strategi og har kjøpt opp seks selskaper siden OSE-noteringen i november 2020: Maksit, Innit, Qualisoft, Facil, Microsky og IB Marine, og har annonsert intensjonen om å kjøpe Integra og Grupo Hodei.

"Første kvartal 2021 er en travel periode for Arribatec med sterk inntekts- og EBITDA-vekst, høy M&A-aktivitet og betydelige forretningsutviklingsinitiativer på tvers av selskapet. Vi fortsetter å motta entusiastiske tilbakemeldinger fra våre kunder og inngikk flere viktige gjentakende inntektskontrakter i vår raskt voksende globale organisasjon, alt levert som Software-as-a-Service og som en løsning.

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec

"Vi har mer enn tredoblet vår arbeidsstyrke og proformainntekter for 2021 sammenlignet med 2020 og har et solid utsikter med våre utvidede løsninger og kundebase som er hentet fra disse oppkjøpene. Kombinert med organisk vekst og våre realiserte konsernsynergier, ser Arribatec frem til å implementere vår vekst- og ekspansjonsstrategi videre."

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec
nathan dumlao t2xFUALjMlQ unsplash
leon CDq4ChZouXw unsplash
miguelangel miquelena Rc 4YdHRrOs unsplash

Les hele rapporten på Oslo Børs .

Flere nyheter fra Arribatec ^

Q2 2022 1

Arribatec Q2 2022

Bli med 19. august når administrerende direktør i Arribatec Group, Geir Johansen presenterer de økonomiske resultatene fra andre kvartal 2022

Les mer
Skjermbilde 2022 05 19 på 15.13.43

Arribatec Q1 2022

Presentasjonen vil bli streamet direkte tirsdag 24. mai. Q1-rapporten og presentasjonen vil bli gjort tilgjengelig på Oslo Børs og på vår investorside.

Les mer