Rapporten for
1. kvartal 2021 er publisert ^

Play Video

Arribatec Solutions ASA rapporterte i dag en omsetning på 99,2 millioner kroner i første kvartal 2021, opp fra 35,8 millioner i tilsvarende kvartal i fjor, og en EBITDA på 9,9 millioner kroner (4,3). Selskapet har en ambisiøs internasjonal vekst- og M&A-strategi og gjentar de sterke utsiktene.

“Vi femdoblet våre årlige tilbakevendende inntekter i første kvartal 2021 og inngikk over 100 nye kontrakter, noe som beviser våre økende M&A-evner, vårt forretningstilbud og evne til å krysse og oppselge våre løsninger,” legger Stav til.

Arribatec har en ambisiøs M&A-strategi og har kjøpt opp seks selskaper siden OSE-noteringen i november 2020: Maksit, Innit, Qualisoft, Facil, Microsky og IB Marine, og har annonsert intensjonen om å kjøpe Integra og Grupo Hodei.

“Første kvartal 2021 er en travel periode for Arribatec med sterk inntekts- og EBITDA-vekst, høy M&A-aktivitet og betydelige forretningsutviklingsinitiativer på tvers av selskapet. Vi fortsetter å motta entusiastiske tilbakemeldinger fra våre kunder og inngikk flere viktige gjentakende inntektskontrakter i vår raskt voksende globale organisasjon, alt levert som Software-as-a-Service og som en løsning.

– Av Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec

"Vi har mer enn tredoblet vår arbeidsstyrke og proformainntekter for 2021 sammenlignet med 2020 og har et solid utsikter med våre utvidede løsninger og kundebase som er hentet fra disse oppkjøpene. Kombinert med organisk vekst og våre realiserte konsernsynergier, ser Arribatec frem til å implementere vår vekst- og ekspansjonsstrategi videre."

– Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec

Få hjelp til å forenkle komplekse systemer og utfordringer ^

Siste nytt ^