Microsky blir en del av Arribatec Cloud ^

Vi fortsetter vår vekst med oppkjøpet av Microsky i Norge. Kjøpet av skyselskapet Microsky AS er en del av strategien om å skape et ledende Solution as a Service (SolaaS) selskap gjennom organisk vekst og akkrediterende oppkjøp.

Kjøpet av Microsky AS er en del av strategien om å skape et ledende Solution as a Service (SaaS) selskap gjennom organisk vekst og akkrediterende oppkjøp.

Microsky er et IT selskap basert i Bergen som er kategorisert som “tier-1” Microsoft-partner og har omfattende kompetanse innen Azure Cloud, Microsoft 365 og GDPR. Microsky sin Azure-baserte skyplattformen inkluderer en egen Azure Stack-plattform bygget og driftet fra datasenteret i Bergen.

Administrerende dirketør i Arribatec Group, Per Ronny Stav, forteller:

– Oppkjøpet av Microsky styrker vår skykompetanse og Azure kapasitet. Gjennom en kombinasjon av Azure Public og Hybrid Cloud-løsninger tilbyr Microsky en fremtidssikker og innovativ IT-plattform for små og mellomstore bedrifter og legger til komplementære tjenester og løsninger til vårt nylige oppkjøp av Innit.

"De siste oppkjøpene fullfører teamet vårt når vi utfører vår Solution as a Service-strategi for å levere på våre ambisiøse internasjonale vekstambisjoner"

- Per Ronny Stav, CEO of Arribatec

Ønsker du å vite mer?
Ta kontakt for å utforske mulighetene ^

More investor news ^

Q1 2023

Bli med 11. mai, når CEO av Arribatec, Geir Johansen, presenterer resultatene fra første kvartal i 2023.

Les mer

Q4 2022

Bli med tirsdag 14. februar når CEO av Arribatec, Geir Johansen, presenterer resultatene fra siste kvartal i 2022

Les mer