Arribatec kjøper Integra Associates ^

Arribatec Group har signert en intensjonsavtale om å kjøpe Storbritannia-baserte Integra Associates. Transaksjonen vil skape verdens største leverandør av Unit 4 ERP-tjenester og -løsninger.

Oppkjøp Integra Associate for Unit4 leveranser

Vi er glade for å kunngjøre planen for at Integra skal slå seg sammen med Arribatec. Integra-teamet har i flere tiår levert førsteklasses tjenester og løsninger til en imponerende kundeliste og passer perfekt til vårt internasjonale ERP-tilbud.

Integra er Storbritannias lengste Unit4-partner og har hjulpet organisasjoner med å forbedre viktige forretningsprosesser gjennom bransjeledende løsninger og tjenester. Selskapet, en global elitepartner av Unit4 og årets globale servicepartner i 2020, har kontorer i Leicester og Manchester, Storbritannia, og består av et team på 45 svært kompetente ressurser.

“Dette er nok en game changer! Vi styrker vårt internasjonale fotavtrykk med økt global leveringskapasitet og totalløsningstilbud."

- Per Ronny Stav, CEO i Arribatec

Med tilgang til Integras svært kompetente konsulenter, komplementære løsninger og Arribatecs Group sitt Solution as a Service-konsept, slipper vi løs det store potensialet i å transformere hvordan vi i fellesskap leverer og distribuerer forretningsprogramvare over hele verden.

Integra har mer enn 100 kunder, hovedsakelig i Storbritannia, men også i USA og Europa, og datterselskaper av britiske selskaper over hele verden. Blant kundene er Havas Group, easyJet, Alvarez og Marsal, DFØ (Norge), Buro Happold Rådgivende Ingeniører m.fl.

Mark Bloomer, grunnlegger av Integra, sier “Vi er veldig spente på utsiktene til å slå oss sammen med Arribatec. Arribatec har et inspirerende lederskap og visjon, og en kundesentrisk tilnærming og verdier som er veldig i tråd med våre egne. Det viktigste er at å bli med i Arribatec-familien vil tillate oss å levere en uovertruffen bredde og dybde av ekspertise og løsninger til våre kunder i Storbritannia og over hele verden.»

Få hjelp til å forenkle komplekse systemer og utfordringer ^

Siste nytt ^