Gratis sikkerhetssjekk av ditt IT-landskap ^

Hackere finner stadig nye og kreative måter å lure ansatte på. Løsepengevirus, sosial manipulasjon og lekkasje av sensitive bedriftsdata er bare toppen av isfjellet.

Dette er grunnen til at vi nå tilbyr en gratis sikkerhetssjekk av ditt digitale forretningslandskap. I løpet av en 2 timers sesjon vurderer vi din bedrifts sikkerhet og gir råd om hvordan du kan løse utfordringene.

NB. Tilbudet gjelder bedrifter med over 30 ansatte.

Hvordan styrke din bedrifts sikkerhet i skyen

Mange tiltak må på plass for å minimere risikoen for sikkerhetsbrudd. Microsoft tilbyr flere sikkerhetsverktøy som ofte er inkludert i tjenestene du allerede har, men som kanskje ikke er aktivert eller utnyttet tilstrekkelig i din bedrift.

Vi hjelper deg med å få oversikt over hvilke sikkerhetstiltak du har på plass i dag og hva du mangler. Dette inkluderer kartlegging av gjeldende sikkerhetsbilde, identifisering av sårbarheter og våre beste råd for å få alle ansatte opplært i sikkerhetsrutiner.

Hvordan vi jobber med sikkerhet

Sikkerhetsteamet vårt i Arribatec Cloud spesialiserer seg på proaktiv håndtering av sikkerhetstrusler i det digitale forretningslandskapet med spisskompetanse innen Microsoft’s verktøykasse.

Vi tar et dypdykk i bedriftens digitale landskap, lager en statusrapport med potensielle tiltak som bør iverksettes.
Om dere ønsker et videre partnerskap kan vi bistå i det kontinuerlige sikkerhetsarbeidet i din bedrift.

Fyll ut skjemaet for å få din gratis sikkerhetssjekk

Be om en gratis sikkerhetssjekk:

GDPR portalen - få hjelp med gdpr

Flere nyheter ^