Arribatec sikrer en kjøpsopsjon på å kjøpe IB Marine Group ^

nyhetsside-bilde

Arribatec har sikret seg en kjøpsopsjon på å kjøpe IB Marine Group, en ledende leverandør av cloud-baserte Enterprise Asset Management-løsninger innen maritim sektor som en del av den internasjonale ekspansjonsstrategien.

Arribatec og IB Marine Group forventer proforma-inntekter i størrelsesorden NOK 350 millioner i 2020, med årlige tilbakevendende inntekter på 37 % og en positiv justert EBITDA. 40 % av de totale inntektene vil komme fra virksomhet utenfor Norge.

IB Marine Group er et italiensk basert programvareselskap som tilbyr et sett med integrerte løsninger for å administrere, drifte, vedlikeholde og dokumentere juridisk overholdelse innen den maritime sektoren globalt. InfoShip er produktnavnet og begynner på følgende cloud løsninger som driver digitaliseringen innen den maritime sektoren globalt.

"IB har en sterk posisjon innen maritime sektorer, og gir en cloud-basert Enterprise Asset Management-løsning til mer enn 60 kunder i 11 land med over 10 000 brukere.

Det potensielle oppkjøpet vil styrke vårt felles tilbud til maritime sektorer, levert som Solution as a Service til en pipeline med høyt potensiale av kunder, og er nøkkelen til vår globale vekststrategi."

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec
gettyimages 1183921668 170667a 1
gettyimages 1183921668 170667a 3
gettyimages 1183921668 170667a 2

"Et oppkjøp av Arribatec, med sitt ledende team, produkter og finansielle kapasitet, vil gi en sterk plattform for et forbedret tilbud til våre kunder, industrikonsolidering og drivende digitalisering gjennom Solution as a Service til hele shippingsektoren globalt»

- Giampiero Soncini, administrerende direktør i IB Marine Group

Vil du vite hvordan du kan øke kontrollen over flåten? ^

Flere nyheter fra Arribatec ^