Gratis rådgivning på Azure Cloud ^

Vi ønsker at flere skal oppdage fordelene og mulighetene med Azure og tilbyr en time gratis rådgivning til alle nye kunder ut året. Ta kontakt for gratis konsultasjon med en Azure-løsningsspesialist.

Dette får du med Azure:

Med Azure Cloud kan du automatisere en rekke tjenester og prosesser som frem til i dag har vært manuelle. 

I tillegg til å bygge opp forretningen og gjøre den mer produktiv kommer muligheten til å redusere kostnader. Tilsynelatende banale ting som at serverne dine står på døgnet rundt, kan nå erstattes av tjenester som kun bruker datakraft når det er nødvendig. Vi kaller det autoskalering. 

Lisenskostnader kan også reduseres, ettersom en kjøper seg større fleksibilitet ved å etablere seg i skyen. Det finnes her en lang rekke “tiltak” som vil bidra til å senke utgiftene knyttet til IT-driften.

Fordi skyen er en dynamisk tjeneste, bør din bedrift gjennomføre en analyse av dagens infrastruktur. Vi hjelper deg med dette slik at du er maksimalt forberedt og kjent med både fallgruver og gevinstmuligheter.

Reisen er kontinuerlig og gjennomføres best stegvis. Selv om palmesuset og lyden av bølger som skyller innover stranda vil være der i perioder, vil det også være behov for fortløpende forbedringer og endringer. 

Vi i Arribatec Cloud ønsker å hjelpe deg med alt dette, slik at du kan fokusere mer på bedriftens kjernevirksomhet.

Ønsker du et forslag skreddersydd for forretningsmiljøet ditt?

Fyll ut skjemaet øverst på siden, så tar en av våre Azure-løsningsspesialister kontakt for å bistå.

Book din gratis
konsultasjon her:

Gratis Azure rådgivning for bedrifter

Å lykkes med endringsledelse

Et annet viktig aspekt er at bedriften din må forankre skyreisen internt. Ansatte kan bli bekymret for at de blir overflødige når mye automatiseres, at funksjoner forsvinner, og at de ikke lenger har en plass i bedriften. Skyreisen vil ikke bare forvandle teknologien, den vil også til en viss grad forvandle medarbeiderne som jobber med teknologien.

Vi jobber mye med engasjementledelse og implementering av nye teknologier. Derfor vil vi gi deg gode råd på hvordan du kan gjøre Azure reisen så smidig og spennende som mulig med alle ansatte ombord.

Flere nyheter ^