Arribatec Business Services
samarbeider med Pagero for å digitalisere økonomiske prosesser

En felles forpliktelse om å støtte UNIT4-brukere i å effektivisere hele prosessene for kjøp-til-betal og ordre-til-kontanter via en enkelt tilkobling.

Pagero-partnerskap

Det norske programvare- og konsulentselskapet Arribatec samarbeider med det globale e-fakturaselskapet Pagero.

Den internasjonale leverandør av integrert ERP forretningsløsninger, Arribatec, og den globale leverandøren av e-fakturatjenester Pagero, kunngjøre et strategisk samarbeid å teknologisk støtte UNIT4-brukere med å strømlinjeforme hele kjøp-til-betal- og ordre-til-kontant-prosessene via en enkelt tilkobling. 

Etter å ha jobbet vellykket sammen om ulike implementeringsprosjekter for UNIT4-kunder, oppsto muligheten for å formalisere samarbeidet spontant for begge selskapene. 

 

Sikre overholdelse av juridiske og elektroniske faktureringskrav

Fagforeningen smelter sammen Arribatecs inngående kunnskap om ERP-systemer og digitale forretningsprosessadministrasjonsløsninger, med Pageros sterke ekspertise innen digital og automatisering for betalings- og regnskapsprosesser, for å garantere kundene høyere kvalitetsløsninger i deres daglige regnskaps- og faktureringsoperasjoner. 

De tekniske implikasjonene av partnerskapet oversetter Arribatec til muligheten til å tilby løsninger som overholder juridiske og elektroniske faktureringskrav som er gjeldende i ulike land rundt om i verden. Dette regner med de høyeste ekspertene på dette området.

arribatec pagero fusion kopi2

SAMLE KRAFTER: Det nye partnerskapet kombinerer Arribatec-kunnskap med Pagero-ekspertise.

 

Tilfører verdi med implementeringsekspertise

- Våre kunder kan være sikre på å stole på et solid ekspertteam som vil implementere en høykvalitetsløsning for å spare på daglige driftskostnader, øke behandlingshastigheten og minimere feil i virksomheten, sier Igor Etchebehere Vega, europeisk direktør for Business Services på Arribatec;

- Dette partnerskapet vil gi ekstra verdi til våre tilbud som kundene helt sikkert vil dra nytte av. 

I forkant av lovkrav

Ana Cerbilla Saiz, Regional Manager Sør-Europa i Pagero legger til;

- Bedrifter ser mer og mer verdi i digitaliseringen av kjøps- og salgsdokumenter og transaksjoner, ikke bare fakturaer, men også bestillinger, følgesedler... De ser for tiden på det som en måte å bli mer effektiv på, men snart vil det være et lovkrav da det skjer i mange land rundt om i verden. Vår allianse med Arribatec vil lette og fremskynde denne adopsjonen i mange selskaper. 

Vil du komme i gang med automatiserte økonomiske prosesser?

Pagero-logo original deepgreen.png

Om Pagero:

Pagero gir en Smart Business Network som forbinder kjøpere og selgere for automatisert, kompatibel og sikker utveksling av ordre, fakturaer, betalingsinstruksjoner og andre forretningsdokumenter. Med et åpent nettverk og et bredt spekter av verdiøkende apper hjelper Pagero bedrifter med å strømlinjeforme sine ordre-til-kontanter og kjøp-til-betal-prosesser samtidig som de låser opp det fulle potensialet til nøyaktige og pålitelige forretningsdata. Alt dette, uavhengig av plassering, bransje, størrelse eller systemer.

Arribatec-logo

Om Arribatec:

Arribatec er et programvare- og konsulentselskap med hovedkontor i Oslo, Norge, med flere selskaper fordelt på 28 kontorer over hele verden. Arribatec leverer digitale løsninger, tjenester, rådgivning og infrastruktur til bedrifter og institusjoner der menneskelig kapital utgjør det meste av virksomheten. Deres globale team inkluderer 400+ av de beste programvareingeniørene, utviklerne, prosjektlederne og konsulentene i bransjen, noe som har gjort dem til en av de raskest voksende IT-leverandørene i Norden, rangert på Deloittes Fast 50-liste, og notert på Oslo. Børs.

Arribatec Bank Hub Webinar for automatiserte bankprosesser i Unit4
studio republikk qeij dhDhGg unsplash

Vil du komme i gang med digitalisering og automatisering av dine økonomiske prosesser?

Flere nyheter fra Arribatec ^

Et lager strekker seg i alle retninger

Lås opp effektiviteten til lageret ditt med RamBase Cloud ERP

Blant de mange endringene og revolusjonene som har funnet sted i forretningsverdenen i løpet av de siste tjue årene, har én ting vært konsekvent sann; effektiv logistikk og rask, nøyaktig forsendelse av produkter spiller fortsatt en grunnleggende rolle i suksessen til enhver e-handel eller tradisjonell bedrift.

Les mer