En prat med Jacelyn Tay, seniorkonsulent i Arribatec APAC

Vi omfavner mangfold på mange forskjellige måter. Likestilling er noe som ligger vårt hjerte veldig nært, og vi jobber hardt for å bryte skjevheten i teknologibransjen.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema for 2022 er “Break the bias”. Det er forskjellige oppdrag i løpet av året, men en som gir stor gjenklang hos oss er å “å heve og fremme likestilling i teknologi og feire kvinnene som skaper innovasjon”. 

Vi har benyttet anledningen til å kjøre en runde med spørsmål og svar med noen av kvinnene som jobber i selskapet vårt og denne runden er det tid for Jacelyn Tay, seniorkonsulent basert i Malaysia og er en del av vår Business Services avdeling i Asia Pasific.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.

Kan du fortelle litt om deg og hva du gjør hos Arribatec?

Jeg begynte min karriere i Accounting Services Professional for mer enn 10 års erfaring i stillinger med økende ansvar og plikter.

Deretter har jeg tatt en beslutning om å endre posisjonering og gå videre som programvarekonsulent ved å kombinere sterke analytiske ferdigheter i å levere ERP-systemer for å møte kundenes krav og behov. Jeg er for tiden seniorkonsulent i Arribatec.

Mine jobbansvar består i å tilby konsulenttjenester til kunden som inkluderer å forstå kundens prosess og konfigurere applikasjoner, produsere konfigurasjonsdokumenter og brukermanualer, utføre integrert systemtesting og leveranser, bistå med støtte etter implementering og problemløsning.

Hva får deg til å glede deg over å komme på jobb hos Arribatec hver dag?

Jobbens natur er utfordrende, den er spennende for meg.

Celebrating women at arribatec

Les første artikkel i serien “Arribatec feirer kvinnene”: 
Trude Halvorsen, CEO for Arribatec Americas

Hvordan vil du si at karrieren din har blitt påvirket ved å jobbe i Arribatec?

I Arribatec er det mange senior og erfarne kolleger. Når de står overfor vanskeligheter, vil de gi meg veiledning. Jeg kan lære verdifull erfaring fra dem, denne hjelpen vil hjelpe meg med å forbedre karrieren min.

Kan du nevne noe som Arribatec gjør for å bryte skjevfordelingen?

Arribatec er en global tjenesteleverandør. Selv om vi kanskje bor i et annet land og har forskjellige aksenter i Arribatec, er det ingen fordommer mot oss basert på forskjellige aksenter.

Hva er ditt budskap på den internasjonale kvinnedagen?

Vær modig når du gjør det rette!

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.
Konsulenttjenester

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^