Siden det nye Unit4s Global Partner Program ble lansert i 2020, har Arribatec Group blitt kåret til Elitepartner for andre år på rad og er å finne øverst på pallen på Unit4s Elite Liga-tabell.

I år feirer vi å være topppartneren til Elite League Table, en prestasjon som viser nivået og kvaliteten på arbeidet til vårt ERP-team.

Arribatec Group topper listen over Unit4-partnere i verden

Siden det nye Unit4s Global Partner Program ble lansert i 2020, har Arribatec Group, et multinasjonalt programvare- og konsulentselskap med hovedkontor i Oslo, blitt kåret til Elitepartner for andre år på rad og er å finne øverst på pallen hos Unit4s Elite Ligatabell.

Unit4-partnerskapsprogrammet er utviklet for å gjøre det mulig for partnere å akselerere utviklingen og implementeringen av Unit4-løsninger.

Ved å oppnå Elite-partnerskapsstatus, demonstrerer Arribatec Group det høyeste nivået av suksess med både Unit4 og våre kunder.

Teknologi til tilrettelegger for vekst

I år feirer vi å være topppartneren til Elite League Table, en prestasjon som viser nivået og kvaliteten på arbeidet til vårt ERP-team.

Arribatec Group er en Go-To-Market-partner, og vi er ansvarlige for å selge, implementere og støtte Unit4s løsninger ; samt en Service Partner ved å muliggjøre raske implementeringer, integrasjonsløsninger og støttetjenester.

Geir Johansen, administrerende direktør i Arribatec Group sier at Arribatecs oppgave er å tilby enkelhet, levere One Solution og styrke virksomheter ved å gjøre teknologi til en muliggjører for vekst. Johansen ser optimistisk på fremtiden;

– 2022 ser lyst ut for selskapet vårt. Bare på ERP-området bare i januar har vi inngått et samarbeid med betalingsnettverket Pagero og blitt anerkjent med blant annet førsteplass på Elite Partners prisliste.

Unit4-Elite-League-Tabell

ELITE LEAGUE: Rangeringen presentert av Unit4.

Tildelt Årets salgsvekstpartner

Denne anerkjennelsen følger prisen mottatt av selskapet vårt forrige uke da Arribatec ble anerkjent som Unit4s salgsvekstpartner 2021. En pris som knytter seg direkte til vårt oppdrag .

Sean Harman, salgsdirektør Business Services Storbritannia og Europa sier de er veldig stolte av å være Unit4s salgsvekstpartner for året 2021;

– Vi har blitt anerkjent, nok en gang, som en game changer i Unit4s partnerøkosystem. Ikke bare viser det vårt engasjement med leverandøren, men vår egen vekstbane og hardt arbeid fra vårt team av erfarne fagfolk.

– Arribatec er forpliktet til å være en Elite Partner for Unit 4 i å levere løsninger til kunder på tvers av offentlig og privat sektor basert på Unit 4 person-sentriske ERP-løsning , avslutter Harman.

Sterk vekst under pandemien

Etter oppkjøpet av det britiske ERP-selskapet Integra Associates i fjor, er Arribatec Group nå rangert som verdens største leverandør av Unit4 ERP. Med over 400 ansatte, utvidet fra 11 til 30 kontorer i løpet av det siste året, har Arribatec Group opplevd sterk vekst siden oppstarten i 2015 og markerer seg i IT-verdenen.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^