Se webinaret om PBI Connector nå:

Utnytt fordelene i Power BI med data fra Unit4 ERP ^

Se hvordan Arribatec's Power BI Connector gjenbruker Unit4 ERP rapporter til å forbedre økonomi-, prosjekt- og bærekraftsrapportering.

Webinar Power BI integrasjon til Unit4
Play Video about Webinar Power BI integrasjon til Unit4

Vi vet at mange som bruker Unit4 ERP har gode løsninger for operasjonell rapportering. Samtidig er det et økende krav å jobbe mer datadrevet med felles rapportering fra flere systemer i moderne dashboards. Det er utfordrende å jobbe med ulike datakilder, og en løsning for mange er å eksportere til excel, en prosess som må gjentas manuelt hver uke/måned.

Dette har vi gjort noe med.

Ved å ta i bruk Arribatecs Power BI connector kan du nå sømløst og effektivt hente data direkte fra Unit4 ERP til Power BI. Du vil kunne jobbe mer effektivt samt ha full tilgang til alle fordelene som finnes i Power BI.

Arribatecs Power BI connector muliggjør:

  • Rask og enkel tilgang på data fra Unit4 ERP
  • Direkte oppkobling mot Power BI
  • Forhåndsvisning av data ved tilkobling
  • Power BI funksjonalitet på dine Unit4 ERP data

Kombiner de gode rappportene du har bygget i Unit4 ERP med andre datakilder og utnytt visualiseringsmulighetene i Power BI. Kontakt oss for å vite mer:

Flere nyttige ressurser ^

Copilot Takeoff Workshop

Microsoft Copilot Readiness Workshop

Workshops om Microsoft Copilot Copilot Readiness Workshops Vi er her for å støtte deg på din AI-reise og kickstarter med to dynamiske workshoper som lager