Webinar torsdag 21.april kl. 09:00-09:45

Effektiv finansiell planlegging

Slik drar du nytte av riktig
systemløsning for budsjett & prognose

hypergene webinar 21.april.2022

Dato: Torsdag 21.april
Tid: 09:00-09:45
Hvor: På Teams

Tidligere kunne man stole på statiske og langsiktige planleggingsmodeller, men nå kreves det i stedet verktøy som gir organisasjonen mulighet til å raskt og dynamisk utarbeide reviderte planer og tilpassede prognoser. Slik får ledelsen og beslutningstakere på alle nivåer mulighet til å styre virksomheten fremover på en effektiv og fleksibel måte.

I dette webinaret vil du lære hvordan:

  • Hvordan verktøy som Hypergene kan effektivisere og digitalisere budsjett og prognose prosessen og skape nye muligheter
  • Hvordan få organisasjonen delaktig via Hypergene sin arbeidsflyt. Kontroll, sporbarhet og prosesseffektivitet.
  • Vi forteller også om hvordan du i Hypergene kan jobbe med rullende og dynamiske planleggingsmodeller, optimalisert for akkurat deres virksomhet.
  • Hvordan du kan jobbe med simuleringer og scenarioanalyser – noe som flere og flere etterspør etter hvert som endringstakten øker
  • Hvordan Hypergene kan kobles mot UNIT4
  • Hvordan vi kan forenkle og forbedre periodiske, regelmessige rapporter som f.eks. ledelsesrapporter, styrerapporter, måneds-, års- og kvartalsrapporter

Integrert data mellom UNIT4 ERP og Hypergene effektiviserer og forenkler virksomhetens finansielle prosess.

Med Hypergene Budsjett & Prognose får du sømløs støtte for finansielle, kontobaserte budsjett- og prognoseprosesser som du enkelt kan tilpasse og optimalisere basert på endrede behov.

Foredragsholdere

  • Ulrika Bröjer, løsningsekspert på Hypergene og med lang erfaring som controller
  • Arne Magnus Alhaug, Engagement Manager Arribatec
 

Påmeldingen er desverre avsluttet.

IT løsninger for forskning og høyere utdanning

Flere nyttige ressurser ^

Webinar: TopGen Configurator

Arribatec har utviklet en generisk løsning for å kunne konfigurere egenskaper og regler i TopGen-skjermbilder i Unit4 ERP, nemlig Arribatec TopGen-konfigurator. Se webinaret her.

InstiPro lansering 7. juni

Bli med 7. juni på lanseringen av den beste løsningen for prosjektøkonomi for forskningssektoren – InstiPro fra Arribatec.