Velkommen til webinar 3. november hvor vi setter vi fokus på hvordan din virksomhet kan få god og effektiv støtte til planleggingsprosessen.

Hvordan lykkes med virksomhetsstyring og rapportering?

I dette webinaret setter vi fokus på hvordan din virksomhet kan få god og effektiv støtte til plan-prosessen.

Dato:
Torsdag, 3. november
kl 09.00-09.45

Webinaret er nyttig både for deg som allerede benytter U4 ERP Planlegger og for deg som vurderer å ta i bruk Planlegger eller et annet verktøy for å bedre støtte planprosessen.

Rett verktøy til rett bruk er sentralt for en vellykket planprosess. I webinaret belyser vi ulike muligheter, enten du har fokus på budsjett, rullerende prognoser eller KPI/nøkkeltalls-styring. Videre viser vi hvordan budsjett og rullerende prognoser i Planlegger kan knyttes opp i virksomhetens rapportering.

For deg som ønsker å legge listen litt høyere – viser vi også et eksempel der vi har trukket et facebook skin (brukergrensesnitt) over Planlegger, der vi viser resultatet i Power BI.

Påmeldingen er avsluttet.

Flere nyttige ressurser ^

Webinar: TopGen Configurator

Arribatec har utviklet en generisk løsning for å kunne konfigurere egenskaper og regler i TopGen-skjermbilder i Unit4 ERP, nemlig Arribatec TopGen-konfigurator. Se webinaret her.

InstiPro lansering 7. juni

Bli med 7. juni på lanseringen av den beste løsningen for prosjektøkonomi for forskningssektoren – InstiPro fra Arribatec.