Sertifisering: Virksomhetsarkitekt

Den internasjonalt anerkjente Enterprise Architecture Certification, levert av International Enterprise Architecture Institute (iEAi), er et velprøvd opplæringsprogram med en intensiv læringskruve.

Place:
Arribatec headquarters, Oslo

Date:
Part 1: Week 42 (18-20. Oct)
Part 2: Week 46 (15-17. Nov)

Pricing:
NOK 58.500,- per person (3+3 days)

Discount:
-10% if two participants from same company
-20% if three or more from same company

Programmet:

Programmet består av tre moduler. Det første nivået er rettet mot arkitekter og ledere som ønsker å bli introdusert til EA. De to påfølgende nivåene går dypere og når ut til praktiserende forretnings- og IT-arkitekter.

Kurset ble utviklet av EA Fellows-sjef John Gøtze i samarbeid med Scott Bernard, den tidligere sjefsarkitekten i Det hvite hus. Den oppdaterte læreplanen vil inkludere grunnleggende og avanserte konsepter for EA, individuelle praktiske prosjekter og en større vekt på cybersikkerhet for å forberede fremtidige arkitekter til å møte dagens utfordringer i bransjen.

Gjennom et sett med svært interaktive, instruktørledede moduler, et individuelt prosjekt med nøye coaching og veiledning, fulgt opp av et annet sett med instruktørledede moduler, får deltakerne et solid fundament i bedriftsarkitektur samt praktisk innsikt i egen praksis.

Se og last ned det fulle programmet her.

Kurset avholdes i Oslo, men vi vil se på andre lokasjoner om det blir etterspurt. Ta kontakt med Lars Hyggen om du har spørsmål eller ønsker å vise interesse i andre byer.

Ønsker du å vite mer? La oss
ta en uforpliktende prat ^

Flere kundehistorier ^