Sertifisering virksomhetsarkitekt kurs

Sertifisering: Virksomhetsarkitekt

Den internasjonalt anerkjente Enterprise Architecture Certification, levert av International Enterprise Architecture Institute (iEAi), er et velprøvd opplæringsprogram med en intensiv læringskruve.

Sted:
Økern Portal, Oslo

Dato:
Del 1: Uke 42 (18-20. Oct)
Del 2: Uke 46 (15-17. Nov)

Pris:
NOK 58.500,- per person (3+3 dager)

Rabatt:
-10% for to deltagere fra samme selskap
-20% for tre eller flere fra samme selskap

Programmet:

Programmet består av tre moduler. Det første nivået er rettet mot arkitekter og ledere som ønsker å bli introdusert til EA. De to påfølgende nivåene går dypere og når ut til praktiserende forretnings- og IT-arkitekter.

Kurset ble utviklet av EA Fellows-sjef John Gøtze i samarbeid med Scott Bernard, den tidligere sjefsarkitekten i Det hvite hus. Den oppdaterte læreplanen vil inkludere grunnleggende og avanserte konsepter for EA, individuelle praktiske prosjekter og en større vekt på cybersikkerhet for å forberede fremtidige arkitekter til å møte dagens utfordringer i bransjen.

Gjennom et sett med svært interaktive, instruktørledede moduler, et individuelt prosjekt med nøye coaching og veiledning, fulgt opp av et annet sett med instruktørledede moduler, får deltakerne et solid fundament i bedriftsarkitektur samt praktisk innsikt i egen praksis.

Se og last ned det fulle programmet her.

Kurset avholdes i Oslo, men vi vil se på andre lokasjoner om det blir etterspurt. Ta kontakt med Lars Hyggen om du har spørsmål eller ønsker å vise interesse i andre byer.

Kurset er desverre ferdig – se flere kurs her

Flere nyttige ressurser ^

Copilot readiness workshops på norsk og engelsk for de som vil lære mer

Microsoft Copilot Readiness Workshop

Workshops om Microsoft Copilot Copilot Readiness Workshops Vi er her for å støtte deg på din AI-reise og kickstarter med to dynamiske workshoper som lager