Realisering av forretningsverdi gjennom virksomhets-arkitektur ^

I webinaret diskuterer Roger Burlton hvorfor vi trenger en mer omfattende tilnærming til virksomhetssarkitektur for å sikre helhetlige forretningsresultater på tvers av domener.

Se webinaret nå:

Webinar med Roger Burlton: Realisering av forretningsverdi gjennom forretningsarkitektur
Play Video about Webinar med Roger Burlton: Realisering av forretningsverdi gjennom forretningsarkitektur

Ønsker du å vite mer? La oss ta en prat:

Det er en vedvarende myte om at bedriftsarkitekturutøvere ganske enkelt trenger å produsere et kart over bedriftsevner og begynne å bygge ut komplekse IT-løsninger for å tilfredsstille problemene man står overfor. I denne økten vil Roger Burlton diskutere hvorfor vi trenger en mye mer omfattende tilnærming som sikrer helhetlige forretningsresultater på tvers av mange domener.

En god forretningsarkitektur må starte med en solid forståelse av strategiske intensjoner for eksterne interessenter siden det er de vi bør strebe etter å skape verdier for. Den må også ha et tverrfunksjonelt perspektiv på justeringen av mekanismer som trengs for å tolke verdibehov og gjøre dem om til de prioriterte strukturerte byggesteinene som kreves. Det kan ikke ende der, siden styring over ende-til-ende strategiutførelse i seg selv er nødvendig for å redusere risiko og sikre bærekraftig endring.

Roger vil lede oss gjennom en velprøvd tilnærming som beskrevet i sin nye bok “Business Architecture: Collecting, Connecting, and Correcting the Dots”

Roger Burlton snakker om hvorfor vi trenger en mer omfattende tilnærming til forretningsarkitektur for å sikre helhetlige forretningsresultater på tvers av mange domener.
Roger Burlton snakker om hvorfor vi trenger en mer omfattende tilnærming til forretningsarkitektur for å sikre helhetlige forretningsresultater på tvers av mange domener.

Roger T. Burlton

Roger er president for Process Renewal Group. Han er forfatteren av den banebrytende boken ‘Business Process Management: Profiting from Process’, ‘Business Process Manifesto’ og ‘Business Agility Manifesto’. Roger utviklet den første forretningsprosessen og forretningsarkitekturen i verden i 1991.

Etter å ha jobbet med over 200 organisasjoner globalt for å transformere seg fra tradisjonelle organisasjoner til mer profesjonelt administrerte organisasjoner, er han anerkjent som en verdensleder i å etablere en modell for levering av forretningsverdi støttet av forretningsarkitekturpraksis.

Hans siste bok: Business Architecture: Collecting, Connecting and Correcting the Dots har nettopp blitt sluppet.

Flere nyttige ressurser ^

Copilot readiness workshops på norsk og engelsk for de som vil lære mer

Microsoft Copilot Readiness Workshop

Workshops om Microsoft Copilot Copilot Readiness Workshops Vi er her for å støtte deg på din AI-reise og kickstarter med to dynamiske workshoper som lager