Webinar – torsdag 31. mars 2022

Roger Burlton: Realisering av forretningsverdi gjennom forretningsarkitektur ^

I denne økten vil Roger Burlton diskutere hvorfor vi trenger en mer omfattende tilnærming til forretningsarkitektur for å sikre helhetlige forretningsresultater på tvers av domener.

webinar rb e1652428024445

Dato: Torsdag, mars 31st

Tid: 3–30 (CET)

Hvor: på nett

Det er en vedvarende myte om at bedriftsarkitekturutøvere ganske enkelt trenger å produsere et kart over bedriftsevner og begynne å bygge komplekse IT-løsninger for å tilfredsstille problemene man står overfor. I denne økten vil Roger Burlton diskutere hvorfor vi trenger en mye mer omfattende tilnærming som sikrer helhetlige forretningsresultater på tvers av mange domener.

En god forretningsarkitektur må starte med en solid forståelse av strategiske intensjoner for eksterne interessenter siden det er de vi bør strebe etter å skape verdier for. Den må også ha et tverrfunksjonelt perspektiv på justeringen av mekanismer som trengs for å tolke verdibehov og gjøre dem om til de prioriterte strukturerte byggesteinene som kreves. Det kan ikke ende der, siden styring over ende-til-ende strategiutførelse i seg selv er nødvendig for å redusere risiko og sikre bærekraftig endring. 

Roger vil lede oss gjennom en velprøvd tilnærming som beskrevet i sin nye bok 'Business Architecture: Collecting, Connecting, and Correcting the Dots'

 
Book

Registrer deg for webseminaret her:

rb

Roger T. Burlton P. Eng., CMC

Roger er president for Process Renewal Group. Han er forfatteren av den banebrytende boken 'Business Process Management: Profiting from Process', 'Business Process Manifesto' og 'Business Agility Manifesto'. Roger utviklet den første forretningsprosessen og forretningsarkitekturpraksisen i verden i 1991. 

Etter å ha jobbet med over 200 organisasjoner globalt for å transformere seg fra tradisjonelle organisasjoner til mer profesjonelt administrerte organisasjoner, er han anerkjent som en verdensleder i å etablere en modell for levering av forretningsverdi støttet av forretningsarkitekturpraksis. 

Hans siste bok: Forretningsarkitektur: Samle, koble sammen og korrigere prikkene har nettopp blitt utgitt.

fum R u5asImBcY unsplash
mathilde langevin 22PWHuH8 BI unsplash
Qualisoft 2021 04