Se webinaret nå:

Reiselivsnæringen etter pandemien, innsikt på 30 minutter

Play Video

Lær hvordan du drastisk forbedrer kundeopplevelsen din og tilpasser deg den digitale endringen i reiselivsbransjen

Med nasjonale og regionale restriksjoner måtte hoteller over hele verden tenke utenfor boksen. Globale aktører i hotellbransjen spår en digital fremtid. Kundenes forventninger har endret seg!

I vårt post-pandemiske webinar får du høre Jan-Tore Jacobsen (styremedlem i Marriott, Hilton og Shangri-La) fortelle om endringene i bransjen og hva du kan forvente av den digitale endringen.

Lær om den nye standarden innen kvalitetssikring, ISO-31030, og lytt til salgssjefen i Arribatec Hospitality, Vincent Lee, snakke om viktigheten av å bli digital.

Med nasjonale og regionale restriksjoner måtte hoteller over hele verden tenke utenfor boksen. Globale aktører i hotellbransjen spår en digital fremtid.

“Vår oppgave er å sikre et unikt opphold for gjestene og samtidig gi personalet ditt tid til å fokusere på mer verdiskapende oppgaver.”

Om Arribatec Hospitality ^

Arribatec Hospitality leverer digitale verktøy for gjestfrihetssektoren, kraftige nok til å spare både ansatte og gjester for tid og krefter, samtidig som de forbedrer den generelle kundeopplevelsen.

Våre produkter inkluderer selvbetjente kiosker, verdens første holografiske innsjekkingsopplevelse, programvare for rengjøring og app-fri mobilinnsjekking.

Alle produktene våre er skalerbare for å passe mindre hoteller, megaferiesteder, cruiseskip, offentlige bygninger samt kontorer uavhengig av bruk av outsourcede eller interne tjenester.

Vi sees i den digitale fremtiden!

Gå til Arribatec Hospitality

Flere nyttige ressurser ^

Copilot Takeoff Workshop

Microsoft Copilot Readiness Workshop

Workshops om Microsoft Copilot Copilot Readiness Workshops Vi er her for å støtte deg på din AI-reise og kickstarter med to dynamiske workshoper som lager