Er 2022 året for post-pandemisk ERP?

Lockdowns har fremhevet at Enterprise Resource Planning (ERP)-systemer er avgjørende for en post-Covid-forretningsverden. Dette er grunnen til:

Vi har alle COVID-19-utmattelse, men realiteten er at den 'nye normaliteten er kommet for å bli selv om vilkårene er overbrukt. De siste to årene har bedrifter stått overfor utfordringene som pandemien har diktert. Likevel er det noe som Corona og lockdowns har fremhevet Enterprise Resource Planning (ERP) systemer er avgjørende for en post-Covid forretningsverden.

Samarbeid, effektivitet og organisatoriske verktøy har endret seg fra å være ønskede forretningselementer til ubestridelige eiendeler i ethvert moderne selskap. Ta i bruk digitale verktøy og cloud-basert ERP-programvare bidrar til å unngå forstyrrelser og oppnå denne effektiviteten selv mens du fjernarbeid.

thisisengineering raeng anAAZ0nrqBY unsplash
sigmund DYu0ZQ4j6c0 unsplash
miguelangel miquelena Rc 4YdHRrOs unsplash

ERP-systemer vil være en avgjørende investering i 2022

Som Computers Weekly skriver, viser en fersk undersøkelse det 53% av IT-beslutningstakere anser investeringen i ERP-programvare som førsteprioritet for dette nye året.

I tillegg erkjenner de at et annet toppprosjekt i år vil være investering i BI og Analytics. Å få en løsning som er skreddersydd for deres behov, kombinert og integrert med deres ERP-system er avgjørende for å få kvalitetsdata som tjener formålet i rapportering og ytelse.

Fleksibel sanntidsrapportering gjennom ERP pluss forbedret beslutningstaking med data samlet inn fra Business Intelligence (BI)-verktøy er hva fremtiden handler om for virksomheter som ønsker å skalere.

 

Viktigheten av å være i cloud

Vi forventer at bedrifter vil bytte lokale systemer mot cloud systemer som vil tillate kontinuitet i fremtidige forstyrrende tider.

Det nedstengninger har lært oss er hvor viktig en cloud-basert ERP-løsning er å administrere eksterne ansatte og måten de engasjerer seg i virksomheten på i et hjemmearbeidsmiljø.

Selskaper som fortsatt ikke er med de cloud vil måtte gjøre overgangen raskt for å holde tritt med konkurrentens fleksibilitet og skalerbarhet i post-covid forretningsmiljø.

Utfordrer måten ERP-systemer leveres på

Implementering av et komplekst ERP-system kan være skremmende og svært kostbart, så det er viktig å velge riktig passform for organisasjonen din.

Arribatecs visjon er å forenkle kompleksitet. Vi styrker organisasjoner ved å gjøre teknologi til en muliggjører for vekst og ta fullt ansvar for systemlandskapet – fra implementering og tilpasning til vedlikehold og ERP opplæring.

Vår Solution as a Service (SolaaS) tilnærming reduserer kundenes risiko under implementering og frigjør kunden fra høye oppstartskostnader.

Vil du vite mer om hvordan Arribatec kan hjelpe med din cloud ERP? Ta kontakt!

Unit4 ERP-utvikler4U
brooke cagle g1Kr4Ozfoac unsplash

Vil du ha en solid Unit4-partner på laget ditt?

Flere nyheter fra Arribatec ^