Er 2022 året for post-pandemisk ERP?

Noe som de forskjellige nedstengningene har fremhevet er at Enterprise Resource Planning (ERP)-systemer er avgjørende for en post-Covid-forretningsverden.

Vi har alle COVID-19-utmattelse, men realiteten er at den "nye normaliteten" er kommet for å bli selv om vilkårene er overbrukt. I de siste to årene har selskaper stått overfor utfordringer som har blitt diktert av pandemien; men noe som Corona og lockdowns har fremhevet er det Enterprise Resource Planning (ERP) systemer er avgjørende for en post-Covid forretningsverden.

Samarbeid, effektivitet og organisatoriske verktøy har endret seg fra å være ønskede forretningselementer til å være ubestridelige eiendeler for ethvert moderne selskap. Ta i bruk digitale verktøy og cloud-basert ERP-programvare bidrar til å unngå forstyrrelser og oppnå denne effektiviteten selv mens du fjernarbeid.

thisisengineering raeng anAAZ0nrqBY unsplash
sigmund DYu0ZQ4j6c0 unsplash
miguelangel miquelena Rc 4YdHRrOs unsplash

ERP-systemer vil være en avgjørende investering i 2022

Som Computers Weekly skriver, viser en fersk undersøkelse det 53 % IT-beslutningstakere vurdere investeringen på ERP-programvare som førsteprioritet for dette nye året.

I tillegg erkjenner de at et annet toppprosjekt i år vil være investering i Business Intelligence og Analytics. Å få en løsning som er skreddersydd for deres behov, kombinert og integrert med deres ERP-system er avgjørende for å få kvalitetsdata som tjener formålet med rapportering og ytelse.

Fleksibel sanntidsrapportering gjennom ERP pluss forbedret beslutningstaking med data samlet inn fra Business Intelligence (BI)-verktøy er hva fremtiden handler om for virksomheter som ønsker å skalere.

Viktigheten av å være i cloud

Vi forventer at bedrifter vil bytte lokale systemer mot cloud systemer som vil tillate kontinuitet i fremtidige forstyrrende tider.

Det nedstengninger har lært oss er hvor viktig en cloud-basert ERP-løsning er å administrere eksterne ansatte og måten de engasjerer seg i virksomheten på i et hjemmearbeidsmiljø.

Selskaper som fortsatt ikke er med de cloud vil måtte gjøre overgangen raskt, for å holde tritt med konkurrenters fleksibilitet og skalerbarhet i post-covid forretningsmiljø.

One Solution med SoolaS

Implementering av et komplekst ERP-system kan være skremmende og svært kostbart, så det er viktig å velge riktig passform for organisasjonen din.

Hos Arribatec forenkler vi kompleksiteten. Vi leverer One Solution, styrker organisasjoner ved å gjøre teknologi til en muliggjører for vekst. One Solution leveres som en fullt støttet og administrert tjeneste på en bærekraftig plattform – som forbinder mennesker, prosesser og systemer.

Vår Solution as a Service (SolaaS) tilnærming reduserer kundens risiko under implementering og frigjør kunden fra høye oppstartskostnader.
Les mer om Solaas her.

Vil du vite mer om hvordan Arribatec kan hjelpe med din cloud ERP? Ta kontakt!

Unit4 ERP developer4U
brooke cagle g1Kr4Ozfoac unsplash

Vil du ha en solid Unit4-partner på laget ditt?

Flere nyheter fra Arribatec ^