Se opptaket fra nett-
& kraftseminaret ^

Er du på jakt etter faglig påfyll? 20. april kjørte vi en online fagsamling for nett- og kraftbransjen og nå har du mulighet å se opptaket i din egen hastighet. Seminaret varer i 1,5 time.

LAST NED PROGRAMMER HER

Vi har satt sammen et tverrfaglig program for nett- og kraftselskaper som omhandler digitalisering, forenkling og effektivisering. Sammen tar vi et dypdykk inn i en verden av digitale muligheter og diskuterer en rekke relevante temaer for nett- og kraftselskaper.

Programmet:

  • Introduksjon
  • Lever ditt IT miljø opp til kravene som stilles til IT-sikkerhet? Viktigheten av IT-sikkerhet med innsikt fra spennende kundecaser.
  • ERP for kraft- og nettselskaper. Hvordan koble det tekniske og økonomiske anleggsregisteret sammen og hvordan prosjektmodulen er tilrettelagt for å støtte gjennomføring av investeringsprosjekter.
  • Prosjektrapportering, prosjektstyring og oppfølging. Rapporteringsmulighetene av investeringsprosjekter med grunndata fra ERP og visuell presentasjon i PowerBI.
  • Hvordan ivareta samsvar? Lær hvordan et styringssystem kan sørge for at bedriften din er i samsvar med eksterne og interne krav.

Har du spørsmål, ta kontakt med:

Jan-Arne Christensen
+47 480 12 555
jan-arne.christensen@arribatec.com

Fyll ut for å se opptaket:

Klar for faglig påfyll? – Se opptaket fra fagsamlingen for nett- og kraftbransjen som omhandler tverrfaglige digitale muligheter.

Flere nyttige ressurser ^