ERP ^

Pålitelige og førsteklasses ERP-tjenester, drevet med erfaring og kunnskap

Tenk på alle kjerneprosessene du trenger for å drive et selskap med suksess: økonomi, forsyningskjede, HR, innkjøp, produksjon. Et Enterprise Resource Planning (ERP)-system holder alle disse operasjonene i gang samtidig som de skaper mer nøyaktige og effektive operasjoner, og gir en fullstendig visualisering av hele virksomheten din.

Kort oppsummert; ERP-systemer muliggjør vekst.

Enten du ønsker å oppgradere, fornye eller modernisere ditt nåværende ERP-system eller har behov for noe helt nytt, vil våre konsulenter, utviklere og systemarkitekter hjelpe deg å velge riktig løsning med fokus på å maksimere investeringen din.

si-hei-bilde
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

Hvorfor velge Arribatec?

Arribatec leverer ERP fullt implementert og integrert som en tjeneste til en fast månedlig pris. Vi tar fullt ansvar for overvåking, support og forvaltning av hele systemlandskapet. Med vår SolaaS leveringsmodell reduserer vi risikoen under implementeringen og frigjør deg fra høye oppstartskostnader.

Dette muliggjør en smidig og kostnadseffektiv løsning bygget for fremtiden. Under implementering og integrasjon gjør vi programvaren til en løsning, ved å bygge en dyp forståelse av våre kunders virksomhet, organisasjon, prosesser og systemer, og tilpasse programvaren til deres behov. 

ERP-løsninger for
din bransje ^

Organisasjoner for profesjonelle tjenester

Vi gir profesjonelle tjenester organisasjoner. Vi leverer ERP-løsninger som omfavner endringene og lar vekststrategien din gå hånd i hånd med prosjektsuksess.

Offentlig sektor og myndigheter

Hos Arribatec samarbeider vi med Unit4 for å tilby deg en Enterprise Resource Planning (ERP)-løsning som vil erstatte utdaterte eldre systemer og forbedre tjenesten for dine folk.

Institusjoner for høyere utdanning

Unit4 ERP er den ledende programvaren for Enterprise Resource Planning for utdanningssektoren, og er en fullt integrert utdanningsløsning som tilpasser seg det unike ved institusjonene for høyere utdanning.

Non-proft organisasjoner

Å velge riktig ERP-løsning kan hjelpe organisasjonen din til å drive mer effektivt, være mer tiltalende for givere, og generelt fokusere mer på oppdraget ditt og gjøre mer nytte.

Elitepartner av Unit4 ^

Etter å ha kjøpt Integra Associates, er vi offisielt den største leverandøren av Unit4-tjenester over hele verden.

Som en anerkjent Unit4 Elite Partner siden 2020, med dyp ekspertise på tvers av bransjer og en dokumentert oversikt over vellykkede RCP-implementeringer – er vi det naturlige valget når vi leter etter en langsiktig ERP-partner.

 

Partner-merker RGB Elite

Ønsker du et fullt implementert ERP-system som er lett integrert med nisjeprodukter? ^

Våre ERP-tjenester ^

Vi leverer helhetlige og integrerte løsninger med ERP som kjerne system. Vi implementerer, tilpasser, integrerer og støtter disse ERP-systemene i kombinasjon med andre best-of-breed-systemer. Enten du har behov for rådgivning angående dine nåværende systemer eller ønsker å utforske nye retninger, vil våre konsulenter og utviklere være der hvert trinn på veien fra analyse til levering.  

duotone 2021.572

Rådgivende tjeneste

Med basis i dyp domenekompetanse, markedsoversikt og uavhengighet, engasjerer vi deg i prosessen med å velge nye løsninger eller forbedre dagens. Vi driver prosessen systematisk fra identifisert behov til løsninger valgt og levert, gjennom en kombinasjon av teknologi og forretningsrådgivning gjennom hele tjenesteleveransen.

Gjennomføring

Enten du implementerer ERP for første gang, re-implementerer, eller bare introduserer en ny modul som en del av ditt eksisterende system, vil våre ERP-konsulenter hjelpe deg. Vår SolaaS leveringsmodell, Solution as a Service,  inkluderer implementering og integrasjon som en del av pakken.

Få tilgang til vårt enestående nivå av RCP-tjenester for Unit4 gjennom verdifull kunnskap og et kompetansesett som stammer fra 25 års erfaring. Forstå de fulle økonomiske kostnadene ved forskning for institusjonen din med hjelp fra våre konsulenter, som tidligere var en del av Oxbridge-prosjektet for å designe og lage RCP-modulen med Unit4.

Applikasjons Support

I tillegg til tradisjonell applikasjonsstøtte via telefon og e-post får du en proaktiv tjeneste som automatiserer identifikasjonsprosessen av hendelser og problemer hvis de er forårsaket av teknisk infrastruktur eller prosesser, og opprettelse av relaterte supportsaker.

Tid og utgifter

Finn ut hvordan bedriften din kan gjøre tids- og utgiftsadministrasjon enkelt med automatiserte prosesser som sikrer riktig inntasting første gang. Time & Expense-løsningene fra Unit4 kombinert med våre konsulenters magi er en game changer for de som sjekker status på prosjekter og de som må registrere arbeids- og fraværstid i henhold til gjeldende lover og regler.

HR & Lønn

Vi har et dedikert team som spesialiserer seg på Unit4 HR & Payroll. Vi kan gi deg et enkeltdelt system for alle dine HR-, lønns- og økonomioperasjoner, noe som betyr at du kan automatisere de tidkrevende oppgavene og frigjøre deg selv og teamet ditt til å bruke mer tid på arbeidet som betyr noe.

ERP-system helsesjekker

Ved å gjøre helsesjekker av ERP-systemet, kan du ta fullt informerte og smartere beslutninger fremover angående ditt systemet. Vårt team av eksperter vil analysere all informasjon før vi presenterer en rapport om de områdene i systemet som ikke fungerer. Vi hjelper da til med å løse disse problemene, og prioriterer dem etter viktighet.

Systemintegrasjon og tilpasning

Skap resultater fra dag én. Vi har lang erfaring og utviklet omfattende metoder for hvordan man integrerer forretningsapplikasjoner for å fungere som en integrert løsning. Våre konsulenter vil ta hele ansvaret fra analyse og anbefaling av teknisk løsning – til selve leveransen av integrasjonen.

Hvis standardimplementering eller prosessjusteringer ikke passer til virksomheten din eller problemene du står overfor, eller hvis tilpasningsbehov oppdages i rådgivnings- eller integrasjonsfasen, vil våre svært dyktige systemarkitekter og utviklere levere tilpasning av våre tilbudte programvareprodukter for bedre å passe dine behov.

Instipro Research Management

En Arribatec utviklet best-of-breed prosjektstyringsprogramvare for forskningsdrevne selskaper integrert med Unit4. Få full oversikt over prosjekter og automatisk synkronisert finansielle kontoer på alle nivåer. Enkelt og intuitivt for forskere og prosjektledere. Fullt cloud aktivert og levert som SolaaS.

Engasjementsledelse

Ta prosjektledelse til neste nivå med oss. Vi tror at omfattende system- og prosesskompetanse kombinert med en dyp forståelse av våre kunders virksomhet, organisasjon, prosesser og systemer vil drive prosjekter på en bedre måte og levere helhetlige kostnadseffektive løsninger.

14

Siste nytt ^