Webinar torsdag 10. februar kl 09.00-10.00

Bli kjent med BMSx produktene

Bli kjent med mulighetene fra våre nye BMSx produkter. BMS Go og BMS Archive lar deg ta med styringssystemet ditt hvor som helst.

Dato: Torsdag 10. februar

Tid: 09:00- 10:00

Hvor: På Teams

Arribatec EA & BPM har lansert sin egen produktserie med smarte tilleggsløsninger som utvider mulighetene i ditt eksisterende QualiWare styringssystem.

I dette webinaret blir du kjent med mobilappen «BMS Go» og arkiveringsløsningen «BMS Archive», samt planene videre for å hjelpe deg å hente mer verdi ut av ditt styringssystem med våre enkle «Boson Management Solutions».

 
 

Påmeldingen er desverre avsluttet

Bli kjent med BMSx

  • BMS Go gir arbeidere ute i feltet enkel tilgang til relevante prosessbeskrivelser og prosedyrer optimert for mobile enheter, uavhengig av hvor de er.
  • BMS Archive forenkler revisjonssporet og gjør endringer i styringssystemet bedre sporbar ved å gjør det mulig å «bla tilbake i tid» å få et helhetlig bilde av hvordan innholdet i styringssystemet så ut på ulike tidspunkter.

Navnet BMSx for løsningene våre er inspirert av kvantefysikken der boson partikler er såkalte kraftpartikler som styrer samspillet mellom fysiske krefter – akkurat som styringssystemet styrer samspillet i en virksomhet.

future of enterprise IT solutions
cruise hotel management software

Ønsker du å vite mer? La oss
ta en uforpliktende prat ^

Flere kundehistorier ^