Webinar torsdag 10. februar kl 09.00-10.00

Bli kjent med BMSx produktene

Bli kjent med mulighetene fra våre nye BMSx produkter. BMS Go og BMS Archive lar deg ta med styringssystemet ditt hvor som helst.

Demo av BMSx produktene for Qualiware

Dato: Torsdag 10. februar

Tid: 09:00- 10:00

Hvor: På Teams

Arribatec EA & BPM har lansert sin egen produktserie med smarte tilleggsløsninger som utvider mulighetene i ditt eksisterende QualiWare styringssystem.

I dette webinaret blir du kjent med mobilappen «BMS Go» og arkiveringsløsningen «BMS Archive», samt planene videre for å hjelpe deg å hente mer verdi ut av ditt styringssystem med våre enkle «Boson Management Solutions».

 
 

Påmeldingen er desverre avsluttet

Bli kjent med BMSx

  • BMS Go gir arbeidere ute i feltet enkel tilgang til relevante prosessbeskrivelser og prosedyrer optimert for mobile enheter, uavhengig av hvor de er.
  • BMS Archive forenkler revisjonssporet og gjør endringer i styringssystemet bedre sporbar ved å gjør det mulig å «bla tilbake i tid» å få et helhetlig bilde av hvordan innholdet i styringssystemet så ut på ulike tidspunkter.

Navnet BMSx for løsningene våre er inspirert av kvantefysikken der boson partikler er såkalte kraftpartikler som styrer samspillet mellom fysiske krefter – akkurat som styringssystemet styrer samspillet i en virksomhet.

Flere nyttige ressurser ^

Copilot readiness workshops på norsk og engelsk for de som vil lære mer

Microsoft Copilot Readiness Workshop

Workshops om Microsoft Copilot Copilot Readiness Workshops Vi er her for å støtte deg på din AI-reise og kickstarter med to dynamiske workshoper som lager