Ønsker Fácil velkommen til Arribatec ^

Per-Ronny-Stav-og-Alexander-W.-Richter-900x600

Vi ønsker Fácil velkommen til Arribatec – et strategisk oppkjøp for å styrke vår posisjon innen hospitality industrien.

Fácil leverer en cloud basert plattform som gjør hoteller i stand til å være digitale – umiddelbart er det en SaaS innen innsjekking/utsjekking, innendørskartlegging, bestillinger og hva en gjest trenger for et perfekt opphold. De vil være en del av det nye Arribatec Hospitality.

Produktene deres vil være en del av vår Solution as a Service tilbud – renslighet i en alder av COVID-19 og kontaktløs innsjekking fullt implementert, integrert og distribuert i cloud som en one solution service. 

"Fácil er en sertifisert Oracle-partner og har utviklet en bransjeledende løsning for innsjekking og gjesteengasjement for den internasjonale hotellbransjen. Dette akkrediterte oppkjøpet styrker vårt eksisterende tilbud for digitalisering av det globale hospitality industri, inkludert det raskt voksende segmentet for kontaktløst kundeengasjement.

I tillegg har Fácil et svært kompetent lederteam som vil drive ytterligere innovasjon og utrullingen av vårt felles tilbud Certify Housekeeping og Fácil Check-ins til den globale hospitality sektor."

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec
AB2I2540 Rediger 100
Birkebeineren Hotell facil 17 1024x683 1
image2

Vil du vite hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen og rensligheten din? .

Flere nyheter fra Arribatec ^