Webinar holistisk bedriftsarkitektur

Webinar 15. juni

Seks grunner til at du trenger holistisk bedriftsarkitektur

I dette webinaret vil Dr. John Gøtze presentere EA Cube, en helhetlig bedriftsarkitekturtilnærming som hjelper bedriftsarkitekter og deres bedrifter til å møte dagens og morgendagens utfordringer.

Når:

Onsdag, juni 15th
08:30 – 10:00 (+2 GMT)

Hvor:

på lag

Språk:

danish

Som bedriftsarkitekter må du forstå:

  • hvordan elementene som utgjør bedriften din er relatert,
  • bedriftens risikovilje og sikkerhetsutfordringer,
  • bedriftens forretningsøkosystem,
  • bedriftens verdiforslag,
  • bedriftens produkter og tjenester, og
  • bedriftens kultur og dens interessenter.

 

Disse seks forståelsene kan oppnås ved å bruke EA Cube-tilnærmingen til bedriftsarkitektur. EA Cube er en velprøvd tilnærming til å jobbe helhetlig med bedriftsarkitektur i komplekse bedrifter. Tilnærmingen har blitt utviklet i løpet av de siste 15 årene av ledende akademikere og praktikere, og brukes i hundrevis av offentlige og private organisasjoner rundt om i verden.

redigert2 e1651917202558

Webinaret vil også introdusere Arribatecs nye EA Cube-sertifisering
offer, levert av John Gøtze.

Høytaleren:

Dr. John Gøtze er administrerende direktør og medgründer av EA Fellows ApS, et dansk konsulentfirma som spesialiserer seg på bedriftsarkitektur. John har over 25 års erfaring innen bedriftsarkitekturfeltet som praktiker, teoretiker og pedagog. Han har administrert nasjonale bedriftsarkitekturprogrammer og jobbet med hundrevis av bedrifter for å etablere og modne deres bedriftsarkitekturpraksis. John er medeier og medskaper av EA Cube.

redigert3 e1651917242346
Unit4 ERP-utvikler4U

Trenger du mer verdifull innsikt om Enterprise Architecture?

Flere nyheter fra Arribatec ^

erp apps webinar header

ERP Apps Portals webinar

Bli med på vårt webinar 2. november! Dette webinaret vil introdusere deg til ERP-portalene, et enkelt, elegant og fullt integrert system for å utvide rekkevidden og funksjonen til din Unit4 ERP.

Vi vil dekke alle hovedaspektene ved portalen for leverandører, kunder, personer og skjemaportalen vår, samt introdusere noen spennende nye funksjoner.

Les mer
BMSx webinar

BMSx webinar

Bli med på vårt webinar 28. september! Webinaret vil dekke produktserien BMSx – Arribatecs egen produktlinje som utvider og utvider ditt eksisterende EA & BPM-system.

Les mer