EA & BPM eLearning-kurs ^

Utvid kunnskapen din med e-læringskurs fra Arribatec EA&BPM ^

Arribatec EA&BPM tilbyr flere forskjellige eLearning-kurs – som alle kan tilpasses organisasjonens behov.

For store organisasjoner vil opplæringskrav og nødvendige sertifiseringer variere fra avdeling til avdeling, og til og med fra ansatt til ansatt. Med e-kurs er det enklere enn noen gang å tilpasse opplæring for hver enkelt ansatt, på en kostnadseffektiv måte. Kursene våre gjenspeiler hvordan moderne arbeid er – de kan tas hvor som helst, når som helst.    

miguelangel-miquelena-EJ3aJ9AuYtg-unsplash
samhandle sirkel bg

Kontakt oss for å tilpasse ditt QLM EA-modelleringskurs ^

Snakk med Arribatec EA & BPM
priscilla du preez nF8xhLMmg0c unsplash
samhandle sirkel bg

 

Priser:

kr 5.000 ekskl. mva per kurs.

NOK 24.000 ekskl. mva for alle seks kurs.

Med kjøp får du tilgang til de kjøpte kursene for alle ansatte i ett år.

QLM EA Modeling kurspakke ^

Forbedre kunnskapen din om EA-modellering i QualiWare.  

Kurspakken QLM EA Modeling består av seks forskjellige kurs. Ta alle seks kursene og bli en sertifisert QLM EA-modeller! Målet er å hjelpe deg med å bli mer effektiv og mangfoldig i EA-modelleringen når du bruker QualiWare. Pakken kan gjennomføres i sin helhet – kurs 1 til 6, men det er også mulig å kun gjennomføre de kursene som er relevante for deg og din organisasjon. Kursene kan tilpasses organisasjonens Business Management System – noe som gjør det enda enklere å lære og bruke.

Forutsetninger
Det første kurset i pakken er ment som en introduksjon for å tilegne seg grunnleggende kunnskap om programvaren. Det er derfor ikke et krav at du har tatt kurs i QualiWare tidligere. For de resterende fem kursene er det et krav at du har fullført introduksjonskurset – for eksempel må du ha litt grunnleggende Qualiware-modelleringskunnskap. Du trenger videre tilgang til QualiWare (< Versjon X) og et eget depot som du kan modellere i. Det er en fordel om du har et depot som er beregnet for øvelser og kurs.

Dette kurset fokuserer på grunnleggende kunnskap om QualiWare-programvare og fordelene det har for bedrifter.

Læringsmål:

  • Du vil få kunnskap om hvordan prosesser settes sammen på tvers av forretningsområder og hvordan disse brukes.
  • Forstå hvilken verdi et styringssystem bidrar med for en virksomhet.
  • Du vil lære hvordan QualiWare er satt sammen med ulike repositories og hvordan du publiserer innhold på nettet.
  • Du skal kunne navigere i QualiWare og bli komfortabel med å bruke menyer og verktøy i programvaren.
  • Du vil forstå de forskjellige diagramnivåene og hvordan de henger sammen.
  • Du vil lære funksjonaliteten til ulike objekter og lære hvordan disse kan brukes, gjenbrukes og settes sammen i et diagram.
  • Du vil lære hvordan du bruker matriser for å utføre handlinger på en mer effektiv måte.

 

Asset 3Forutsetninger:
Tilgang til Qualiware
Separat depot

 

Asset 2

 

2 timer

Dette e-læringskurset går gjennom en generisk modelleringsstandard for noen elementer av prosessperspektivet i en styringssystemkontekst.

Gjennom kurset vil vi ta en titt på de mest typiske modellene som brukes innenfor dette perspektivet, og gjenstandene som er mest brukt. De foreslåtte modellene og symbolene anbefales for de som trenger en praktisk måte å beskrive hvordan arbeidet gjøres på ulike nivåer.

 

Asset 3Forutsetninger:
Introduksjonskurs gjennomført
Tilgang til Qualiware
Separat depot

 

Asset 2


1,5 timer

Dette e-læringskurset går gjennom en generisk modelleringsstandard for noen elementer av strategiperspektivet i en EA-kontekst.

Gjennom kurset vil vi ta en titt på de mest typiske modellene som brukes innenfor dette perspektivet, og gjenstandene som er mest brukt. De foreslåtte modellene og symbolene anbefales for de som er nye innen strategimodellering og som trenger en praktisk måte å dokumentere sine strategier på på ulike nivåer i selskapet.

 

Asset 3Forutsetninger:
Introduksjonskurs gjennomført
Tilgang til Qualiware
Separat depot

 

Asset 2

 

45 minutter

Dette e-læringskurset går gjennom en generisk modelleringsstandard for noen elementer av organisasjonsperspektivet i en EA-kontekst.

Gjennom kurset vil vi ta en titt på de mest typiske modellene som brukes innenfor dette perspektivet, og gjenstandene som er mest brukt. De foreslåtte modellene og symbolene anbefales for de som trenger en praktisk måte å beskrive sin organisasjon på ulike nivåer.

 

Asset 3Forutsetninger:
Introduksjonskurs gjennomført
Tilgang til Qualiware
Separat depot

 

Asset 2

 

1 time

Dette e-læringskurset går gjennom en generisk modelleringsstandard for noen elementer av applikasjonsperspektivet i en EA-kontekst. Gjennom kurset vil vi ta en titt på de mest typiske modellene som brukes innenfor dette perspektivet, og gjenstandene som trengs. De anbefalte modellene passer for de som leter etter en praktisk måte å beskrive sine applikasjoner på ulike nivåer.

 

Asset 3Forutsetninger:
Introduksjonskurs gjennomført
Tilgang til Qualiware
Separat depot

 

Asset 2

 

1,5 timer

Dette e-læringskurset går gjennom en generisk modelleringsstandard for noen elementer av informasjonsperspektivet i en EA-kontekst.

Gjennom kurset vil vi ta en titt på de mest typiske modellene som brukes innenfor dette perspektivet, og gjenstandene som er mest brukt. De foreslåtte modellene og symbolene anbefales for de som trenger en praktisk måte å beskrive områder eller forhold angående informasjon eller data på ulike nivåer.

 

Asset 3Forutsetninger:
Introduksjonskurs gjennomført
Tilgang til Qualiware
Separat depot

 

Asset 2

 

1 time

| Kom i gang

gullsirkel