Arribatec Group topper listen over Unit4-partnere over hele verden

Arribatec Group har blitt kåret til Elite-partner for andre år og kan bli funnet på toppen av pallen på Unit4s Elite League Table.

Årets partner i unit4

Det norske programvare- og konsulentselskapet Arribatec rangerer som nummer 1 på Unit4s Elite League.

Siden det nye Unit4s Global Partner Program ble lansert i 2020, har Arribatec Group, et multinasjonalt programvare- og konsulentselskap med hovedkontor i Oslo, blitt utnevnt til Elite-partner for andre år og er å finne øverst på pallen på Unit4s Elite League Table.

De Unit4 partnerskapsprogram er designet for å gjøre det mulig for partnere å akselerere utviklingen og implementeringen av Unit4-løsninger.

Ved å oppnå Elite-partnerskapsstatus, demonstrerer Arribatec Group det høyeste nivået av suksess med både Unit4 og våre kunder.

Arribatec pressebilde

OPTIMISTISK: CCO Per Ronny Stav sammen med administrerende direktør Geir Johansen.

Gjøre teknologi til en muliggjører for vekst

I år feirer vi å være topppartneren til Elite League Table, en prestasjon som viser ERP-teamets nivå og kvalitet på arbeidet.

Arribatec Group er en Go-To-Market-partner som er ansvarlig for salg, implementering og support Unit4 sine løsninger og en servicepartner ved å muliggjøre raske implementeringer, integrasjonsløsninger og støttetjenester.

Geir Johansen, administrerende direktør i Arribatec Group, sier at Arribatecs oppgave er å tilby enkelhet og styrke virksomheter ved å gjøre teknologi til en muliggjører for vekst. Johansen ser optimistisk på fremtiden;

– 2022 ser lyst ut for selskapet vårt. Bare på ERP-området i januar alene inngikk vi et samarbeid med betalingsnettverk Pagero og blitt anerkjent med blant annet førsteplass på Elite Partners prisliste.

Unit4-Elite-League-Tabell

ELITE LEAGUE TABELL: Rangeringen presentert av Unit4.

Tildelt Årets salgsvekstpartner

Denne anerkjennelsen følger prisen mottatt av selskapet vårt forrige uke da Arribatec ble anerkjent som Unit4s Sales Growth Partner of the Year 2021. En anerkjennelse som lenker direkte til vårt oppdrag.

Sean Harman, salgsdirektør for Business Services Storbritannia og Europa, sier de er veldig stolte av å være Unit4s salgsvekstpartner for året 2021;

– Vi har igjen blitt anerkjent som en game changer i Unit4s partnerøkosystem. Det viser vårt engasjement for leverandøren og vår egen vekstbane og det harde arbeidet til vårt team av erfarne fagfolk.

– Arribatec er forpliktet til å være en Elite Partner for Unit4 i å levere løsninger til kunder på tvers av offentlig og privat sektor basert på Unit 4 person-sentrisk ERP-løsning, avslutter Harman.

Sterk vekst under pandemien

Etter oppkjøp av det britiske ERP-selskapet Integra Associates i fjor er Arribatec Group nå rangert som verdens største leverandør av Unit4 ERP. Med over 450 ansatte, utvidet fra 11 til 30 kontorer det siste året, har Arribatec Group opplevd sterk vekst siden oppstarten i 2015 og markerer seg i IT-verdenen.

Vil du vite mer om Unit4 og hvordan Arribatec kan hjelpe?

Arribatec-logo

Om Arribatec:

Arribatec Group er et programvare- og konsulentselskap med hovedkontor i Oslo, Norge, med flere selskaper fordelt på 30 kontorer over hele verden. Arribatec leverer digitale løsninger, tjenester, rådgivning & infrastruktur til bedrifter og institusjoner der menneskelig kapital utgjør mest virksomhet. Deres globale team inkluderer 400+ av de beste programvareingeniørene, utviklerne, prosjektlederne og konsulentene i bransjen, noe som har gjort dem til en av de raskest voksende IT-leverandørene i Norden, rangert på Deloittes Fast 50-liste, og notert på Oslo. Børs.

Unit4 ERP-utvikler4U
brooke cagle g1Kr4Ozfoac unsplash

Vil du ha en solid Unit4-partner?

Flere nyheter fra Arribatec ^