Politihøgskolen effektiviserer sin operative ledelse med Arribatec og Hypergene

Politihøgskolen og Arribatec har signert en avtale om cloud-basert løsning Hypergene for beslutningsstøtte og forretningsstyring.

politihøyskolen oslo

Politihøgskolen har sin campus i Oslo.

Løsningen fra Hypergene gir støtte til økonomisk oppfølging, forretningsplan, risikoanalyser, kvalitetsrapportering og nøkkelanalyser, blant annet knyttet til studentdata.

Integrasjoner til seks forskjellige systemer

Det inkluderer også integrasjoner til seks forskjellige kildesystemer, inkludert økonomi- og personalsystemer, som vil bli utført av Arribatec-konsulenter.

I tillegg er det funksjoner for å lette prosessen med periodiske rapporter, for eksempel firemånedersrapporter. I et neste steg kan Politihøgskolen legge inn støtte til budsjett og prognose samt styring av forskningsprosjekter.

Frigjør tid til analyse og dialog

Zenube Meyer, seniorrådgiver og prosjektleder ved Politihøgskolen sier de ser frem til å starte arbeidet med Hypergene og deres norske partner Arribatec Group. Meyer fortsetter;

– Med Hypergene får vi et felles verktøy som frigjør tid til analyse og dialog med virksomheten. Vi blir det tredje norske universitetet som har Hypergene og ser frem til stor deltakelse i nettverket som vi har bygget opp for sektoren sammen med Arribatec.

sosial

VOKSER INNEN HØYERE UTDANNING: Lars Hugo B. Olsen sier at Politihøgskolen er en viktig kunde for Arribatec.

Økende oppmerksomhet for Arribatec-løsninger i høyere utdanning

Den nysignerte avtalen med Politihøgskolen styrker Arribatecs posisjon som teknologipartner for høyere utdanning i Norge.

Lars Hugo Braadland Olsen, direktør for BI & Analytics i Arribatec, avslører at de for tiden opplever stor oppmerksomhet for sine løsninger innenfor UH- og forskningssektoren.

– Politihøgskolen er en viktig kunde for Arribatec, og vi er takknemlige for tilliten de viser oss gjennom denne avtalen, avslutter Olsen.

Lyst til å teste ut Hypergene selv?

Skaper digitale muligheter

Administrerende direktør i Hypergene, Peter Andersson sier at digitalisering skaper flere nye muligheter;

– Vi er veldig glade for at Politihøgskolen har valgt Hypergene og at vi fortsetter å vokse i nordisk sektor, sier han.

– Vi er glade for å bidra til økt effektivitet ved Politihøgskolen. Til sammen har vi et 20-talls universiteter som kunder, både store og små, og jobber aktivt med nettverk og dialog innad i konsernet, avslutter Andersson.

esther tuttle MnRXX76faXM unsplash
studio republikk qeij dhDhGg unsplash

Vil du vite mer om Hypergene og hvordan Arribatec kan hjelpe deg med å komme i gang? ^

Flere nyheter fra Arribatec ^