Gjør Smarthotel smartere ^

Arribatec Hospitality fortsetter å levere ekstraordinære løsninger, og den nye avtalen med Smarthotel er bare nok en bekreftelse.

AB2I1882

En erklæring  

Smarthotell er et bed & breakfast-konsept som fokuserer på å tilby rimelig overnatting med en opplevelse av høy kvalitet. De har hoteller i Oslo, Tromsø, Stavanger og Hammerfest. 

– Vi har fire kriterier for suksess; personlig service, frokostbuffet, renslighet og «økonomi», sier Lars Juhl, driftsdirektør Smarthotel.

– Da vi hørte at Smarthotel var ute etter å oppgradere deres Self Check-in-løsninger var vi veldig ivrige etter å komme i kontakt med dem. Dette var en stor beslutning for gruppen, fordi den gjaldt hele kjeden, forklarer Alexander Richter, administrerende direktør i Arribatec Hospitality.

– Etter flere møter, demoer og slikt – ble det endelig inngått en avtale. Vi kunne ikke vært mer begeistret, dette er en stor erklæring og det viser at vi er en seriøs aktør i dette hotellteknologiske landskapet, sier Alexander entusiastisk.

– Vi har nettopp startet med hotellet i Oslo, og de er det første hotellet som bruker vår nyeste funksjon som lar gjestene kjøpe frokost rett fra innsjekking. Denne oppsalgsfunksjonen er ikke begrenset til å kjøpe frokost, det kan være alt fra å få champagne på rommet, leie en bysykkel, rabattert parkering etc. Det er i bunn og grunn opp til hvert hotell å bestemme hva vi skal presentere i kiosken, sier Alexander .

– Denne funksjonen er veldig viktig, siden hotellet nå kan oppnå større omsetning ved hjelp av våre kiosker. Allerede har vi sett en betydelig økning i oppsalg, og vi tror at dette bare er begynnelsen.

"Vi valgte Arribatec Hospitality på grunn av Alexander og teamet hans, deres teknologi og engasjement for videre utvikling."

- Lars Juhl, Driftsdirektør Smarthotel

Hva er neste? 

Smarthotel har fire hoteller i Norge og starter nå på det femte hotellet, som skal ligge i Bodø og planlegges åpnet i slutten av 2022. 

– Vår ambisjon er å ha selvbetjente kiosker på alle våre hoteller, og fremtidige hoteller, og å levere en stabil og trygg opplevelse for våre gjester, sier Juhl.

– Vi er veldig spente på dette prosjektet. Vi leverte på Smarthotel Oslo i november 2021 og starter med de andre hotellene i begynnelsen av 2022. Vi kunne ikke vært mer begeistret for å komme i gang, sier Alexander smilende.

AB2I1924

SMARTHOTEL: Selvbetjent kiosk på Smarthotel Oslo

AB2I1927
AB2I1917

Fra høyre: Lars Juhl, Alexander Richter og Smarthosts

Vil du vite hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen din med teknologi? ^

Flere hospitality nyheter ^