Våre tjenester ^

Gjennom en kombinasjon av våre egenutviklede programvarer, sterke partnerskap og talentfulle mennesker, tilbyr Arribatec relevante og fremtidsrettede tjenester for å hjelpe din bedrift å nå sitt fulle potensial. 

Arribatec Group består av flere teknologiselskaper, hver spesialisert i sitt eget felt, og sammen leverer vi én løsning for alle dine behov.

studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash
Cloud w

Skytjenester og IT drift ^

Best i klassen cloud tilbud hvor vi tar fullt ansvar for overvåking, support og styring av hele din cloud landskap og skreddersy det til bedriftens behov. Få mer ut av IT-investeringen din ved å velge Arribatec Cloud.

Bianalyse w

Business Intelligence ^

Sikre full tilpasning mellom forretningsmodellen din, forretningsapplikasjonene dine og beslutningstaking med det grunnleggende for å levere klassens beste BI og Analytics.

Hospitality w

Hospitality ^

Fremtidsrettede og solide teknologiprodukter for HoReCa sektoren med formål om å optimalisere kundetilfredshet, redusere tidsbruk og automatisere renholdsprosessen.

Erp w

ERP ^

Oppgradere ditt nåværende ERP-system eller implementere et helt nytt. Våre konsulenter, utviklere og systemarkitekter hjelper deg å maksimere investeringen din. Som Unit4 Elite Partner, vinner av Xledger partner pris og verdens største leverandør av Unit4 ERP-tjenester, kan du stole på oss.

Ea bmp w

EA & BPM ^

Håndtere komplekse organisatoriske utfordringer innen virksomhetsarkitektur, forretningsprosessledelse, kvalitetsstyring, kapitalforvaltning samt styring, risiko og compliance. Få transparent og unik innsikt i virksomheten din. Avdekk verdien som er begravd i dataene dine.

Programvareutvikling m

Programvareutvikling ^

Gå lengre med skreddersydde systemer og programvarer. Våre utviklere kan skreddersy dine produktr eller utvikle nye der nødvendig. Få systemer som skaper engasjement og er enkel å bruke. 

Marine w

Marine ^

Ta del i digital transformasjon med vårt egenutviklede program - InfoSHIP - som lukker gapet mellom maritim virksomhet og informasjonsteknologi. Få full kontroll over flåten din og forleng fartøyenes levetid med Arribatec Marine.

SolaaS - En smartere måte å levere programvare på ^

Alle våre tjenester kan leveres fullt implementert og integrert som en tjeneste til en fast månedlig pris. Resultatet er en smidig og kostnadseffektiv løsning bygget for fremtiden.

grå sirkel
tjeneste img 2
service img