Våre tjenester ^

Gjennom kombinasjonen av vår egenutviklede programvare, solide partnerskap og dyktige mennesker, omfatter Arribatec relevante og moderne tjenester for å hjelpe din virksomhet å nå sitt fulle potensial. 

DSC_5697
Cloud w

Skytjenester og IT drift ^

Best i klassen cloud tilbud hvor vi tar fullt ansvar for å overvåke, støtte og administrere hele din cloud landskap og skreddersy det til bedriftens behov. Få mer ut av IT-investeringen din ved å velge Arribatec Cloud.

Bianalyse w

Business Intelligence ^

Sikre full tilpasning mellom forretningsmodellen din, forretningsapplikasjonene dine og beslutningstaking med det grunnleggende for å levere klassens beste BI og Analytics.

Hospitality w

Hospitality ^

Kraftige og futuristiske programvareprodukter for hospitality sektor med det eneste formålet å øke kundetilfredsheten, redusere bortkastet tid og nå renslighet.

Erp w

ERP-rådgivning ^

Oppgradere ditt nåværende ERP-system eller implementere et helt nytt? Våre konsulenter, utviklere og systemarkitekter vil hjelpe deg med å maksimere investeringen din. Etter å ha vært en akkreditert Unit4 Elite Partner og gått sammen med Integra, er vi offisielt den største leverandøren av Unit4 ERP-tjenester over hele verden.

Ea bmp w

EA & BPM ^

Håndtere komplekse organisatoriske utfordringer innen virksomhetsarkitektur, forretningsprosessledelse, kvalitetsstyring, kapitalforvaltning samt styring, risiko og compliance. Vi gir åpenhet og unik innsikt i virksomheten din. Avdekk verdien som er begravd i dataene dine.

Programvareutvikling m

Programvareutvikling ^

Gå lengre med skreddersydde systemer og programvare. Våre utviklere vil tilpasse din eksisterende IT-løsning eller utvikle nye var nødvendig. Få programvare som skaper engasjement og er enkel å bruke. 

Marine w

Marine ^

Øker digital transformasjon og innovasjon i marin sektor med vår egenutviklede programvare for å lukke gapet mellom maritim virksomhet og informasjonsteknologi. Få full kontroll over flåten din og forleng fartøyenes levetid med Arribatec.

SolaaS - En smartere måte å levere programvare på ^

Alle våre tjenester kan leveres fullt implementert og integrert som en tjeneste til en fast månedlig pris. Resultatet er en smidig og kostnadseffektiv løsning bygget for fremtiden.

grå sirkel
_Z0A2103
_Z0A2289