Webinarer ^

Kunnskap er makt og våre konsulenter er ivrige etter å dele kunnskapen sin slik at virksomheten din kan lykkes raskere. Registrer deg for et av våre webinarer for å få konkurransefortrinn.

bg bilde

Bli varslet om
nye webinarer:

| Våre webinarer ^

Arribatec Bank Hub Webinar for automatiserte bankprosesser i Unit4
Norwegian

2. juni – BankHub Webinar

Webinar 02.06.22 – Lær hvordan Arribatec Bankhub forenkler dine bankrelaterte prosesser ved å automatisere alle nødvendige aktiviteter ved utveksling av finansielle meldinger/filer mellom Unit4 ERP og banker.

duotone 8
Norwegian

On-demand: Arribatec Company Validator

Lær mer om Arribatecs egenutviklede løsning for oppslag mot virksomhetsregistrering, for eksempel Brønnøysundregistrene, i forbindelse med opprettelse og vedlikehold av kunder og leverandører.

Kurs nettkurs webinar hjelp med ny MVA melding 2022
Norwegian

15. mars – Ny MVA melding

Få hjelp til å følge og klargjøre den nye MVA-meldingen som tredje i kraft fra 1. januar 2021 med vårt nettkurs. Få hjelp med den nye digitale MVA-meldingen i Unit4 ERP.

ArribatecHospitality 101 skalert
Norwegian

16. februar – Unit4 Reise og utgifter

Spar tid, penger og frustrasjon med vår selvkjørende utlegg- og reiseregningsløsning. Lær hvordan automatisere første gang og sikre riktig reiseregning på forsøk.

backe webinar om digital reise
Norwegian

On-demand: Backes digitale reise

Hør Gunilla Stussi, IT-sjef i Backe, forteller om Backes utrolige digitale reise de siste årene, fra IT som en nødvendighet til et nyttig verktøy i hverdagen til entreprenørselskapet.