Siste nyheter
fra Arribatec ^

Styrk bedriften din og berik dagen din med kunnskap fra Arribatec

Unit4 ERP developer4U

| Kategorier

Nyheter

Financial News

Kundehistorier

ERP

Cloud

EA og BPM

Hospitality

Navy

Energiseminar RISE Energy 2022

RISE Energy 2022

RISE Energy 2022 RISE Energy går av stabelen onsdag 1. juni hvor ny innsikt serveres på sølvfat fra bedrifter i energisektoren. Her snakker kjente fjes

Les mer
Fagdagen 2022 Arribatec Business Services

Fagdagen 2022

Fagdagen 2022 hos Arribatec ^ Er du klar for litt faglig påfyll? – Bli med på fagdag 16. juni Last ned hele programmet her Dato:

Les mer
Rondane Hoyfjellshotell virtuell resepsjonist

Virtuell resepsjonist

Arribatec Hospitality har startet et samarbeid med et spennende og innovativt selskap som endrer spillet for resepsjonister og hoteller.

Les mer
Feirer kvinner på arribatec

Feirer kvinner på Arribatec

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å gjøre en runde med spørsmål og svar med noen kvinner som jobber i selskapet vårt.

Les mer
barn i nød

Trenger din ideelle organisasjon et ERP-system?

En ERP-løsning er det beste verktøyet for din organisasjon når du ser på administrasjon av giverregistreringer, utfører revisjoner, oppretter rapporter, administrerer løfteinnsamling eller etablerer åpenhet rundt operasjonene dine.

Les mer
sundvolden 2

Opera Cloud

Arribatec Hospitality er nå integrert med Opera Cloud, noe som betyr at vi støtter enda et PMS-system.

Les mer
Hotelastoria foran

Investering i Skandinavia

Arribatec Hospitality fortsetter veksten og utforsker nå nye markeder i Skandinavia, og trives for at deres løsninger skal være markedsledende.

Les mer
brooke cagle JBwcenOurRCg unsplash 2

Å bli en

Vi er glade for å kunngjøre det når vi endrer merkevare, som en del av den pågående utviklingen av Arribatec. For bedre å reflektere det nye arribatec vil vi gjenintrodusere oss selv og vår nye identitet i løpet av de kommende månedene.

Les mer
romain dancre doplSDELX7E unsplash

Arribatec kjøper Integra Associates.

Arribatec Solutions ASA har signert en intensjonsavtale (LOI) om å kjøpe UK-baserte Integra Associates. Transaksjonen vil skape verdens største leverandør av Unit 4 ERP-tjenester og -løsninger.

Les mer
Crystal Pool 975fb693

Kvalitet først for Crystal Pool.

Crystal Pool valgte InfoSHIP Quality for å forbedre dyktigheten til sine tjenester, profesjonelt og konkurransedyktig, med sikte på å nå målet om null hendelser og ingen forurensning.

Les mer
jonathan francisca 7httEEXyxrc unsplash

Årsrapporten for 2020 er publisert.

Arribatec Solutions ASA publiserte den reviderte årsrapporten for 2020 med rapporterte inntekter på NOK 154.0 millioner, opp fra NOK 113.7 millioner i 2019, og en justert EBITDA på NOK 14.8 millioner.

Les mer
samhandle bilde

Arribatec kjøper Maksit AS .

Arribatec Solutions ASA signerte en intensjonsavtale (LOI) om å kjøpe Maksit AS, en leverandør av HR- og lønnstjenester til 50 store norske selskaper

Les mer