Ønsker Qualisoft velkommen til Arribatec ^

Qualisoft 2021-10

Arribatec har signert en intensjonsavtale om å kjøpe Qualisoft AS, en leder innen Enterprise Architecture (EA) og Business Process Management (BPM) løsninger.

Qualisoft betjener mer enn 100 av de større selskapene innen olje- og gass-, helse- og finanssektorene, i tillegg til offentlig sektor, og sysselsetter 40 personer. Arribatec og Qualisoft vil vokse og utvide den felles internasjonale SolaaS inkludert EA- og BPM-løsninger.

«Qualisoft har en sterk posisjon innen olje- og gass-, finans- og helsesektorene, og tilbyr løsninger for Enterprise Architecture og Business Process Management til over 100 tier-one-kunder. Det potensielle oppkjøpet vil styrke vårt felles tilbud og vi ser et stort potensial i vår strategi om å levere Solution as a Service til internasjonale kunder, inkludert ledende Enterprise Architecture og Business Process Management-løsninger"

- Per Ronny Stav, administrerende direktør i Arribatec
Qualisoft 2021 04
Qualisoft 2021 09
Qualisoft 2021 03

Vil du dra nytte av verdien som er begravd i dataene dine? ^

Flere nyheter fra Arribatec ^

MicrosoftTeams -bilde 36

Våre viktigste kollegaer

I feiringen av Verdens miljødag ønsker vi å ta deg med på en liten omvisning i vår egen bikube, som ligger på balkongen til vårt Stavanger-kontor.

Les mer