operere Cloud klar ^

operere Cloud er en spesialdesignet, cloud-basert løsning for hotelldrift, med funksjoner for hoteller av ulike størrelser og fasiliteter.

Facil-BestWestern-11

Riktig retning 

operere Cloud er en ekte cloud-basert løsning med tilgang via nettleser og mobil, uten ekstra kostnad. Dette gjør personalet mobile og kobler dem fra faste stasjoner og kontorplasser, og hotellledelsen er fri for lokale servere med kostbare oppgraderinger og vedlikehold. 

- Oracle Hospitality har lang erfaring med PMS, datasikkerhet og cloud-baserte systemer som gjør Opera Cloud en god og trygg overgang for hoteller som er klare til å ta den til clouds, sier Einar Soleng administrerende direktør i Sunfield Consulting. 

Einar Soleng forteller oss mer om fordelene ved å bruke Opera Cloud.

– Det er mange fordeler med å bruke Opera Cloud. Du vil være mer tids- og kostnadseffektiv, du får en global plattform og tilgang til den mens du er på farten. Samtidig trenger du ikke bekymre deg for oppgraderinger for det gjør vi for deg, forklarer Soleng. 

"Ved konvertering til Opera Cloud, vil du motta et digitalt kurs og vi hjelper deg med å komme i gang."

- Einar Soleng, Sunfield Consulting

Bedre kommunikasjon 

Arribatec Hospitality er nå integrert med Opera Cloud, noe som betyr at vi støtter enda et PMS-system. 

– Dette er en stor fordel for oss. Bruker en cloud basert system åpner for mange flere muligheter for raskere vedlikehold og oppdateringer, sier Andreas Løseth, Chief Product Officer Arribatec Hospitality.

Oracle beveger seg mot et mer cloud-basert drift for all hotelldrift, legger Andreas til. 

sundvolden 2

De nye kioskene på Sundvolden hotell

Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning

Sundvolden Hotell

I 2020 Arribatec Hospitality skaffet Sundvolden Hotel selvbetjeningskioskene og digitaliserte store deler av hotellet. Nå med oppgraderingen til Opera Cloud, stoler hotellet ikke på lokale serveringer. 

– Dette er fremtiden, det er jeg 100 % sikker på. Derfor er jeg så glad for at vi har vært på ballen og fått i gang dette flotte samarbeidet med Arribatec Hospitality, sier Tord Moe Laeskogen, eier av Sundvolden Hotell.

Facil Sundvollen Hotell 6 1024x682 1

Trond Moe Laeskogen, eier av Sundvolden Hotel.

Vil du vite hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen din med teknologi? ^

Flere hospitality nyheter ^