SolaaS - Solution as a Service ^

Utfordrende måten forretningssystemer leveres på

Å kjøpe forretningsprogramvare er verdiløst før den implementeres for å passe til bedriftens virksomhet, kultur og prosesser. Derfor tilbyr vi nå Solution as a Service, også kjent som SolaaS.

SolaaS betyr at alle våre programvareprodukter kan leveres komplett, implementert og integrert til en fast månedlig pris. Under implementeringen og etterhvert integrasjoner gjør vi programvare til en løsning.

Resultatet er smidige og kostnadseffektive IT-landskap
bygget for fremtiden. 

thisisengineering-raeng-ccpOiDUmeo0-unsplash
linkedin salgsløsninger VtKoSy XzNU unsplash

Saas vs SolaaS

Vi tilbyr både SaaS og SolaaS, men hva er forskjellen?

SaaS betyr at du abonnerer på programvare i cloud som inkluderer kontinuerlige oppdateringer. SolaaS tar imidlertid konseptet videre med mer enn bare selve programvaren; du får også implementering og integrasjoner inkludert i prisen.

Den store gamechangeren med SolaaS er hvordan vi reduserer kundens risiko under implementering og frigjør kunden fra høye oppstartskostnader. I stedet for kun programvare får du en ferdig implementert løsning med mulighet for integrasjon med nisjeprodukter til en fast månedlig pris. Vi tar fullt ansvar for å overvåke, støtte og administrere hele bedriftens systemlandskap slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Leter du etter en smartere måte å kjøpe programvare på, som muliggjør vekst og reduserer risiko?

En smartere måte å kjøpe teknologi på ^

Det er ikke gitt at hvem som helst kan implementere, integrere og gjøre hvilken som helst programvare til en fungerende, solid løsning. Kvaliteten på løsningen er ikke bare avhengig av selve programvaren, men tjenesteleverandørens programvarekompetanse og evner til å forstå kundenes virksomhet og bransjen.

3 1