Vi gjør virksomhetsstyring
is One Solution ^

3

One Solution er svaret for å få mer verdi fra Enterprise IT. We gjør IT-programvare til strategiske verktøy ved å drive design, implementering, tilpasning, utvikling, integrasjon, støtte på tvers av disipliner – levert som ONE SOLUTION ^

Hos Arribatec fokuserer vi på å skape verdens beste, skalerbare digitale løsninger på tvers av IT-disipliner. En enkelt løsning gir kundene våre mulighet til å stille og svare på komplekse spørsmå,l uten å kreve at de behersker ingeniørfag. 

Arribatec One Solution er helt fleksibel og kan tilpasses. Vi løser saker på tvers av IT-disipliner – fra cloud infrastruktur, ERP-systemer og bedriftsledelse til bedriftsarkitektur, hospitality ledelse og maritime operasjoner.

One Solution lar bedrifter redesigne og revidere sine driftsmodeller, noe som muliggjør distribuert beslutningstaking på tvers av organisasjoner, og bygger innovative digitale grunnlag.  

christin hume Hcfwew744z4 unsplash
windows 37MB9FLQtA0 unsplash
sirkel-stor
studio republikk fotKKqWNMQ4 unsplash

«Arribatecs One Solution er en unik, forstyrrende løsning i cloud-beregning av SaaS verdikjede med enkel integrasjon og implementering med andre løsninger"

Hvorfor One Solution? ^

Kompleks digital teknologi krever at mennesker implementerer og administrer på operasjonell skala. Programvare og arbeidsstyrke forblir en utfordring for de fleste organisasjoner. Initiativ basert på siloer resulterer i oppsigelser, bortkastet tid og penger, og tapte muligheter som maksimerer verdien av informasjon.

For å overvinne disse utfordringene og sikre at dataaktiverende IT-arkitekturer kan drive bedriftsverdi, må programvare produktene samarbeide med løsninger og tjenester for å skape et kapasitetsjustert syn på arbeidsflyter på tvers av organisasjoner. One solution er et one-stop-valg for å oppnå maksimal effekt og verdi fra investeringer i logistikk, finans, supply chain og IT-drift. Det krever et helhetlig syn på kritiske forretningsfunksjoner fra strategi, til prosessdesign og teknologi. 

Vi har bygget vårt imponerende tverrfaglige team som inkluderer mer enn XNUMX av de beste programvareutviklerne og bransjefolk fra hele verden. Sammen har vi bygget Arribatec One Solution, en programvare- og konsulentpakke som gir bedrifter på tvers av vertikaler mulighet til å hente verdi fra deres vell av eksisterende arkitekturer,   for å transformere det til nyttig informasjon.

Fordi effektiv arkitektur børstyrke organisasjoner, slik at team kan skape og innovere.  

Med Arribatec One Solution har fremtidsrettede selskaper som Aker BP, Equinor og Avinor begynt å bruke dataene sine strategisk. Dette styrker måloppnåelse, som å redusere ineffektivitet, optimalisere driften og transformere forretningsmodeller. 

Vil du vite hvordan du kan nå bedriftens fulle potensial, alt i en ryddig løsning?

samhandle sirkel bg
Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning
15