InfoSHIP®
Ytelse ^

Få den beste ytelsen i flåten din. Øk dine strategiske skipsstyringsbeslutninger!

InfoSHIP® Performance er en helt ny måte å samle inn, trekke ut og behandle data fra ethvert system installert ombord på et skip, sammen med data fra daglige operasjoner.

Designet for å være en alliert for skipsledere og operatører, kan programvaren være frittstående eller arbeide i et multi-tilkoblet miljø, for eksempel et fjernkontrollsenter for flåtedrift. 

Drevet av InfoSHIP, vår ytelsesmodul kan kobles til og kobles til de andre suitemodulene (aktiva, innkjøp, elektroniske loggbøker, planlegging, kvalitet) og kan overvåke flåtens ytelse, redusere kostnader og øke konkurranseevnen din til full fart!

infoship ytelse
samhandle sirkel bg
3 5
marine

Hvorfor velge Arribatec Marine? ^

Forenkler kompleksitet

For mer enn 35 år, Arribatec Marine har vært dedikert til design, utvikling og implementering av tekniske skipsstyringsprogramvare for aktiva, vedlikehold og energistyring av flåter.

Bare spør våre InfoSHIP®-kunder:

Kom i gang med InfoSHIP® flåtestyring og få full kontroll

Øk driftseffektiviteten for skipet ^

Gjør data til meningsfull og nøyaktig informasjon med sanntidsovervåking av fartøyytelse og potensiell kritikkverdighet under kontroll. Strømlinjeforme prosesser og data involvert i skipsadministrasjon med funksjoner og moduler som kan modifiseres basert på brukerbehov.

overvåke alarmer
samhandle sirkel bg

KOMPLETT OG NØYAKTIG

FORBEDRE EFFEKTIVITETEN

AGILE TILNÆRING

SANNTIDS OVERVÅKING

alt-i-one solution

InfoSHIP Performance er ikke et frittstående verktøy skreddersydd for et enkelt behov, men en suite med en helhetlig visjon som tar hensyn til energiledelse, driftsovervåking, miljøaspekter og samsvar med regelverk.

Driftsdashboard ombord

Mannskapet har full synlighet av verktøyet takket være operasjonelle dashboards ombord, som viser informasjon samlet fra forskjellige kilder i samme miljø. Den foreslår også korrigerende handlinger i sanntid for skipsoperasjoner.

Heterogen flåtestyring

InfoSHIP Performance styrer heterogene flåter når det gjelder skipenes alder og digitalt utstyr: informasjon som kommer fra manuelle inndata på eldre skip eller skip uten sensorer flyter inn i den samme databasen, og informasjon innhentes automatisk på moderne skip, noe som muliggjør komparativ analyse. Dette gjør InfoSHIP Performance til en pålitelig programvare for nye skip og skip som har vært i drift en stund.

Komplett integrering

InfoSHIP Performance kan fungere sammen med resten av InfoSHIP Suite – integrert med Asset, Quality, Electronic LogBooks og Planning moduler – eller med et hvilket som helst annet flåtestyringssystem.