InfoSHIP®
Eiendel ^

Administrer og beskytt eiendelene dine effektivt. Maksimer skipets levetid

InfoSHIP® Asset er en teknisk skipsadministrasjonsløsning som lar redere og operatører opprettholde en tidsplan for reparasjoner og påfyll av maskiner, for å holde oversikt over alle transaksjoner knyttet til kjøp og lagerbruk, og for å gi alle interessenter nødvendig informasjon samtidig som de sikrer økt åpenhet og effektivitet i selskapet.

Designet for å levere svært konfigurerbar flåtestyring, inkluderer InfoSHIP® Asset løsninger for planlagt vedlikehold, materialstyring, innkjøp og kostnadskontroll, som arbeider i en frittstående dimensjon eller i flere sammenhengende scenarier; den kan enkelt kobles til ethvert regnskapssystem, markedsplassprogramvare, tredjeparts logistikkprogramvare (speditører eller agenter, etc).

infoship-ressurser for å opprettholde en tidsplan for maskinreparasjoner og påfyll
samhandle sirkel bg
3 5
samhandle sirkel bg

Hvorfor velge Arribatec Marine? ^

Forenkler kompleksitet

I mer enn 35 år har vi vært dedikert til design, utvikling og implementering av teknisk skipsstyringsprogramvare for aktiva, vedlikehold og energistyring av flåter. 

Sammen med våre maritime partnere har vi kunnskapen du trenger for å optimalisere flåtestyringen din.

Kom i gang med InfoSHIP® flåtestyring og få full kontroll

Forbedre drift og ytelse ^

Vårt InfoSHIP® Asset programvareløsning gjør at teknikerne dine kan være proaktive og maksimere flåtens oppetid. Som en del av vår Asset-løsning tilbyr vi nå også Håndtering av hotellfeil som et tillegg.

infoship-ressurser for å opprettholde en tidsplan for maskinreparasjoner og påfyll
samhandle sirkel bg

Planlegg og utfør vedlikehold effektivt

Still inn maskinservicepåminnelser basert på måleravlesninger/driftstimer. InfoSHIP® Eiendeler gjør det mulig for brukeren å bedre organisere en vedlikeholdsplan og administrere aktiviteter for å forhindre utstyrsfeil eller sammenbrudd. Takket være implementeringen av ulike metoder for vedlikeholdsanalyse, bidrar systemet sterkt til å forbedre maskinens pålitelighet. Synkroniser dataene dine på ett sted og dykk inn i reparasjonshistorikken for flåten for å se eiendelene dine.

Alt-i-ett cloud Varelager

Optimaliser beholdningen til en multi-lokasjon og multi-butikk administrasjon, slik at bedriften din kan angi optimaliserte ombestillingsnivåer og sikkerhetslagernivåer. Ta effektivt kontroll over beholdningen din gjennom flere skip og varehus.

Lagerforespørsler utstedes også automatisk fra arbeidsordrer, enten de er generert av feilhendelser eller fra forfallsdatoer for vedlikehold, for å unngå produktmangel.

Effektiviser anskaffelsesprosessen

InfoSHIP® Asset gir rederier full oversikt over flåtens innkjøpsflyt, og hjelper dem å få kontroll over utgifter og budsjett. Den gir en oversikt over rekvisisjoner og innkjøpsordrer, tilbudsevalueringer, lagerstyring som integrerer eksisterende system med ERP for fakturering og betalinger.

Picture18