Marine ^

Styrk din digitale flåteadministrasjon med vår InfoSHIP®-programvare

Arribatec Marine er spesialisert på teknologi og profesjonelle tjenester for maritim industri, og vårt fokus ligger på å maksimere avkastning på eiendeler/ressurser, forbedre kontroll over drift og hjelpe kunder med å oppnå et konkurransefortrinn ved hjelp av InfoSHIP® programvare.

InfoSHIP® gir full kontroll over flåten og effektiviserer et bredt spekter av tekniske prosesser. InfoSHIP® bringer skipseiere til neste nivå av kontroll over fartøyene sine med funksjoner designet for å takle spesifikke markedskrav i maritim sektor.

hochburg-byrå-01
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

gettyimages 1183921668 170667a
ProduktinfoSHIP mobile2 41536454

Booster digital transformasjon og innovasjon - Arribatec lukker gapet mellom maritim drift og informasjonsteknologi.

I mer enn 35 år har IB, nå Arribatec Marine, vært dedikert til design, utvikling og implementering av virksomhetsstyringssystemer for teknisk-, vedlikehold- og energistyring av flåter. 

Med InfoSHIP® kan du planlegge vedlikeholdsaktiviteter, teknisk- og økonomisk overvåke tredjeparter, samt strømlinjeforme produksjonsprosesser og tjenester. Med andre ord får du full kontroll over hele skipsflåten.

Våre flåtestyringsprodukter ^

InfoSHIP® er en nettbasert programvare egnet for cruise, tankskip, last, bulk, fergefartøy og alle typer skip. Lær mer om de tilgjengelige modulene nedenfor.

Asset

Bli best på ressurshåndtering. Gjør det mulig for brukere å optimalisere lagerprosessen, forbedre påliteligheten til maskineri, øke kontrollen over skipseffektiviteten, utnytte delt kunnskap, måle selskapets ytelse og holde budsjettet under kontroll.

HQSE: Helse, kvalitet, sikkerhet og miljø

Registrer og spor hendelser som oppstår om bord. Administr utløpsdatoer eller fornyelse av sertifikater, planlegg revisjonsplanlegging og håndter oppfølgingsflyten av tekniske inspeksjoner og hendelser.

Elektroniske loggbøker

InfoSHIP® ELB erstatter de offisielle papirloggbøkene med et elektronisk format, noe som forbedrer dataintegriteten og nøyaktigheten. Hindre brukeren fra å utelate nødvendige data og minimer manuelle feil.

Planlegging

Støtter den tekniske avdelingen i å administrere prosjekter som tørrdokker, ombygging eller store CAPEX-prosjekter. Hold budsjett kontra faktiske kostnader under kontroll, samle inn tilbakemeldinger som etterspørres av skipene og overvåk arbeider som pågår.

Ytelse

Kontinuerlig flåteovervåking i sanntid som støtter beslutningstaking når det gjelder energistyring, drivstoffsparing, rute- og hastighetsoptimalisering, optimal trimråd, samt tekniske- og ledelsesmessige analyser.

Hotelldefekt

Et administrasjonsverktøy utviklet for cruiserederier som forbedrer produktivitet, samarbeid og pålitelighet ved å tilby verktøyene og rammeverket som trengs for å levere det høyeste nivået av kundeservice.

Ønsker ditt team bedre kontroll over flåten? Få en demo på vårt analyse-og styringssytem InfoSHIP ^

Våre maritime
Tjenester ^

Med mer enn 35 års erfaring med styringssystemer for den maritime sektoren, er vi i stand til å tilby branjeløsninger som hjelper våre kunder å være konkurransedyktige.

Vi bidrar til digital transformasjon og innovasjon innen maritime operasjoner, og bringer skipseiere til neste nivå av kontroll med funksjoner designet for å takle spesifikke markedskrav.

hochburg byrå 01 1

Rådgivning om forretningsprosesser

Implementeringssuksess handler ikke bare om en programvarepakke som passer dine behov, men også en definert forretningsprosess som smelter sammen med den. Side om side med kundene streber vi hele tiden etter å nå målene når det gjelder finjustering og prosessoptimalisering. Vi hjelper deg ved å vurdere din eksisterende prosess, øke effektiviteten og utforske ulike muligheter for å øke virksomhetens verdi og ligge i forkant av konkurrentene.

System integrasjon

For å dele strategisk informasjon, maksimere gjenbruk av data uten doble oppføringer og for å flytte kapitalforvaltningsteknologien fremover, må programvaren i økende grad kunne integreres med forskjellige databaser, strukturer og systemer. Ved siden av klassisk integrasjon med de fleste vanlige ERP-systemer på markedet, er våre applikasjoner i stand til å koble tekniske havarier, vedlikeholdsdokumenter og tekniske tegninger med 3D grafiske modeller. Bytt fra et tradisjonelt forebyggende/periodisk vedlikehold til et prediktivt/tilstandsbasert vedlikehold, takket være tilkobling med automasjonssystemer og sensorer av alle slag.

Databasekonstruksjon

Sikkerhet og homogenitet for informasjonen som legges inn i programvaren er grunnleggende for effektiv teknisk forvaltning og pålitelig dataanalyse. Derfor tilbyr vi også en databasekonstruksjonstjeneste tilpasset dine faktiske behov, slik at du kan oppnå betydelige kostnadsbesparelser og minimal behandlingstid. I samarbeid med kunder og partnere kan vi legge inn alle tekniske klassifiseringer av utstyr, deres komponenter og sammenbruddsstrukturer, manualer, designtegninger, samt tekniske notatbøker, arbeidskort, etc.

Kundeservice

Våre støtteteam er lokalisert i Genova, Napoli, Hamburg og i Sunrise, Florida. Hvert knutepunkt har ekspertise og er ansvarlig for forretningsanalyse og interaksjon med kundebasen. Vi arbeider utelukkende med problemstillinger knyttet til implementering og utvikling av IT-systemer som støtter teknisk avdeling i komplekse og heterogene selskaper, i samarbeid med IT-avdelingen og sluttbrukere. Denne krysskompetansen lar oss dele og håndheve beste praksis og kunnskap som er tilegnet gjennom vår erfaring i flere markedssektorer.

Dataoverføring

Migreringstjenesten vår er bygget for å hjelpe deg med å migrere dataene dine raskt og enkelt fra forskjellige plattformer og systemer, med minimal nedetid. Bestemmelse av datakvalitet er det første nøkkeltrinnet for migrering hvor kildedata valideres før de importeres. Hvis data ikke er fullstendig eller gyldig, har brukeren alltid muligheten til å gripe inn ved å fjerne og standardisere. Data med kvalitetsproblemer kan også automatisk identifiseres av systemet, og disse feilene kan deretter korrigeres basert på våre programvarekrav.

Opplæring og gjennomføring

Våre opplæringstjenester hjelper deg å maksimere verdien av investeringen din ved å raskt tilegne sluttbrukere ferdighetene de trenger for å bli trygge og produktive. Full opplæring og implementeringsassistanse er vanligvis planlagt for å overføre kunnskapen om hvordan systemet fungerer til utvalgte nøkkelbrukere. I henhold til bedriftens behov, organiseres spesifikke og separate opplæringsøkter for mannskap og kontoransatte med personlige leksjoner, fjernøkter eller en dedikert e-læringsstrategi.

Våre partnere ^

Våre partnere, sammen med Arribatec Marine, tilbyr deg den beste teknologien for å utvide virksomheten din. Her er en oversikt over våre tekniske og kommersielle partnere.

Siste nytt ^

Vann
marint bilde