Arribatec Marine ^

Styrk din digitale flåtestyring med egenutviklet InfoSHIP®-programvare

Spesialisert på å tilby teknologi og profesjonelle tjenester for å støtte digitaliseringsovergangen i den maritime industrien, er Arribatec Marine lidenskapelig opptatt av å maksimere avkastningen på eiendelers ytelse, øke kontrollen over driften og hjelpe kunder med å forbedre verdien og oppnå et konkurransefortrinn gjennom deres InfoSHIP® programvare.

InfoSHIP® gir full kontroll over flåten og effektiviserer et bredt spekter av tekniske prosesser. InfoSHIP® bringer skipseiere til neste nivå av kontroll over fartøyene sine med funksjoner designet for å takle spesifikke markedskrav i maritim sektor.

hochburg-byrå-01
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

gettyimages 1183921668 170667a
ProduktinfoSHIP mobile2 41536454

Booster digital transformasjon og innovasjon - Arribatec lukker gapet mellom maritim drift og informasjonsteknologi.

I over 35 år har Arribatec Marine vært dedikert til å designe, utvikle og implementere virksomhetsstyringssystemer for flåter teknisk, vedlikehold og energistyring. 

Takket være Arribatec Marines programvare, teknologier og tjenester kan skipseiere planlegge og planlegge vedlikeholdsaktiviteter, teknisk og økonomisk overvåke tredjeparts ytelse, strømlinjeforme produksjonsprosesser og tjenester og full kontroll over fartøyet.

Våre flåtestyringsprodukter ^

InfoSHIP® er en nettbasert programvare egnet for cruise, tankskip, last, bulk, fergefartøy og alle typer skip. Lær mer om de tilgjengelige modulene nedenfor.

Asset

Gjør det mulig for brukerne å optimere lagerprosessen, forbedre påliteligheten til maskineri, øke kontrollen over skipets effektivitet, bygge på delt kunnskapsbasert, benchmark bedriftens ytelse og holde budsjettet under kontroll.

HQSE: Helse, kvalitet, sikkerhet og miljø

Registrer og spor hendelser som oppstår om bord. Administrere utløp eller fornyelse av sertifikater, planlegge revisjonsplanlegging og håndtere oppfølgingsflyten av tekniske inspeksjoner og hendelser.

Elektroniske loggbøker

InfoSHIP® ELB erstatter de offisielle papirloggbøkene med et elektronisk format, noe som forbedrer dataintegriteten og nøyaktigheten. Hindre brukeren fra å utelate nødvendige data og reduser manuelle inndatafeil.

Planlegging

Støtter den tekniske avdelingen i å administrere prosjekter som tørrdokker, ombygging eller store CAPEX-prosjekter. Hold budsjett kontra faktiske kostnader under kontroll, samle inn tilbakemeldinger som etterspørres av skipene og overvåk arbeider som pågår.

Ytelse

En programvare for kontinuerlig flåteovervåking i sanntid som støtter beslutningstaking når det gjelder energistyring, drivstoffbesparelse, rute- og hastighetsoptimalisering, optimal trimrådgivning og teknisk og ledelsesmessig analyse.

Hotelldefekt

Et styringsverktøy utviklet for cruiserederier for å forbedre produktiviteten, samarbeidet og ansvarligheten deres. Få verktøyene og rammeverket som trengs for å levere det høyeste nivået av kundeservice.

Ønsker ditt team bedre kontroll over flåten? Få en demo på vårt analyse-og styringssytem InfoSHIP ^

Våre maritime
Tjenester ^

Med mer enn 35 års erfaring med virksomhetsstyringssystemer, er vi i stand til å tilby løsninger som utnytter erfaringen og hjelper kundene våre å holde seg konkurransedyktige.

Vi bidrar til digital transformasjon og innovasjon innen maritime operasjoner, og bringer skipseiere til neste nivå av kontroll med funksjoner designet for å takle spesifikke markedskrav.

hochburg byrå 01 1

Rådgivning om forretningsprosesser

Suksess i implementering handler ikke bare om en programvarepakke som passer dine behov, men også en definert forretningsprosess som smelter sammen med den. Side om side med kundene våre streber vi hele tiden etter å nå målene når det gjelder finjustering og prosessoptimalisering. Vi vurderer din eksisterende strategi, hjelper deg med å forbedre effektiviteten og utforsker muligheter for å øke bedriftens verdi og ligge i forkant av konkurrentene.

System integrasjon

For å dele strategisk informasjon, maksimere gjenbruk av data uten doble oppføringer og flytte kapitalforvaltningsteknologien fremover, må programvaren i økende grad kunne integreres med forskjellige databaser, strukturer og systemer.

Ved siden av klassisk integrasjon med de vanligste ERP-systemene i bruk, er våre applikasjoner i stand til å koble tekniske havarier, vedlikeholdsdokumenter og tekniske tegninger med 3D grafiske modeller og å bytte fra et tradisjonelt forebyggende/periodisk vedlikehold til et prediktivt/tilstandsbasert vedlikehold, takket være tilkobling med automasjonssystemer og sensorer av alle slag.

Databasekonstruksjon

Sikkerhet og homogenitet i informasjonen som legges inn i programvaren er grunnleggende for effektiv teknisk forvaltning og pålitelig dataanalyse. Derfor tilbyr IB også en databasekonstruksjonstjeneste tilpasset dine faktiske behov, slik at du kan oppnå betydelige kostnadsbesparelser og minimal behandlingstid.

I samarbeid med kunder og involverte tredjeparter kan vi legge inn alle tekniske klassifiseringer av utstyr, deres komponenter og sammenbruddsstrukturer, manualer, designtegninger, samt tekniske notatbøker, arbeidskort, etc.

Kundeservice

Våre støtteteam i Genova, Napoli, Hamburg og Sunrise, Florida, har ekspertise innen forretningsanalyse og interaksjon med kundebasen. Vi arbeider utelukkende med problemstillinger knyttet til implementering og utvikling av IT-systemer som støtter teknisk avdeling i komplekse og heterogene selskaper, i samarbeid med IT-avdelingen og sluttbrukere. Denne tverrkompetansen lar oss dele og håndheve beste praksis og kunnskap tilegnet gjennom vår erfaring i flere markedssektorer.

Dataoverføring

Vår migreringstjeneste migrerer dataene dine raskt og enkelt fra forskjellige plattformer og systemer med minimalt avbrudd i den pågående driften. Bestemmelse av datakvalitet er det første kritiske trinnet for migrering; Kildedata valideres alltid før de importeres, og hvis de ikke er fullstendige eller gyldige, kan brukeren alltid gripe inn ved å rense, harmonisere og standardisere. Data med kvalitetsproblemer kan også automatisk identifiseres av systemet, og feil kan deretter rettes på grunnlag av våre programvarekrav.

Opplæring og gjennomføring

Våre programvareopplæringstjenester hjelper deg med å maksimere verdien av investeringen din fordi vi hjelper sluttbrukere raskt å tilegne seg ferdighetene de trenger for å bli trygge og produktive. Full opplæring og implementeringsassistanse er vanligvis planlagt for å overføre kunnskapen om hvordan systemet fungerer til utvalgte nøkkelbrukere, ved å bruke logikken om å gjøre det mulig for folk å gå fra «lærere til trenere». I henhold til bedriftens behov, organiseres spesifikke og separate opplæringsøkter for mannskap og kontoransatte med personlige leksjoner, fjernøkter eller en dedikert e-læringsstrategi.

Våre partnere ^

Våre partnere, sammen med Arribatec Marine, tilbyr deg den beste teknologien for å utvide flåtevirksomheten din. Her er en oversikt over våre tekniske og kommersielle partnere.
verktøytjeneste for marineflåtestyring
verktøytjeneste for marineflåtestyring
marine styringsverktøytjeneste
verktøytjeneste for marineflåtestyring
verktøytjeneste for marineflåtestyring
verktøytjeneste for marineflåtestyring
verktøytjeneste for marineflåtestyring
verktøytjeneste for marineflåtestyring
verktøytjeneste for marineflåtestyring
marine styringsverktøytjeneste

Siste nytt ^

Vann
marint bilde