Investering i Skandinavia ^

Arribatec Hospitality fortsetter veksten og utforsker nå nye markeder i Skandinavia, og trives for at deres løsninger skal være markedsledende.

Hotelastoria foran
Skjermbilde 2021 12 10 134651 e1639140689765

Thomas Furulund, Driftsleder i CIC Hospitality

Hotel Astoria er en del av Best Western Signature Collection og har en historie som går tilbake til 1934.

– Hotellet ble bygget i 1934-35 og ble oppført som det første moderne luksushotellet i København, sier driftssjef i CIC hospitality Thomas Furulund. 

4-stjerners hotell 

For å leve opp til sine standarder blir hotellet nå renovert og brakt tilbake til sin gamle sjarm og fordums prakt, men med en vri.

– Vi ønsker at gjestene våre skal føle seg verdsatt og verdsatt mens de bor hos oss. Derfor legger vi nå ned en stor innsats for å digitalisere store deler av hotellet. Ved å installere selvbetjent kiosk fra Arribatec Hospitality våre gjester kan velge å selv sjekke inn, eller få en mer personlig opplevelse med hjelp fra våre ansatte, sier Thomas. 

"København er en metropol med besøkende fra hele verden og vi ønsker alle kulturer og gjester velkommen til Hotel Astoria."

- Thomas Furulund

Selvbetjening

Selv om Astoria Hotel er et 4-stjerners hotell ønsker gjestene fortsatt en effektiv og smidig opplevelse når de sjekker inn. Ved å bruke selvbetjent kiosk kan gjestene nå sjekke inn og ut på egen hånd med en lek. Ved behov kan de alltid ringe etter assistanse.

– Dette gjør de ansatte i resepsjonen i stand til å yte en bedre og mer grundig service til de gjestene som trenger det, sier Furulund.

Ved innsjekking kan gjesten enkelt gjøre jobben selv ved å betale for oppholdet, bestille romservice, lage sine egne nøkler og bli tildelt sitt dedikerte rom.

Ved avreise lar kiosken gjestene raskt sjekke ut, gjennomgå hotellregningen og betale for ekstra romkostnader. Arribatecs selvbetjente kiosk er designet rundt gjestenes opplevelse for å gjøre prosessen så smidig som mulig for alle. 

Andreas Loseth og Akexander Richter i facil

INVESTERER I SKANDINAVIA: Andreas Løseth og Alexander Richter

Hotelastoria.nokkel e1638887587205

Et stort skritt

Dette er første gang Arribatec Hospitality utvikler løsninger for et annet land. Så langt har Norge vært deres primære marked. Det betyr at det er nye regler og lover å følge.  

– Dette er et stort skritt for oss. Danmark har ulike lover og lovverk når det gjelder betalingsterminaler. Vårt nye partnerskap med NETS Danmark gjør at vi kan levere de samme tjenestene i Danmark og Norge, forklarer Andreas Løseth, produktsjef Arribatec Hospitality.

– Vi har lenge kun fokusert på Norge og mestring av utfordringene og hindringene i dette markedet, å nå å kunne utvide og mestre ulike markeder er et stort steg for oss. Det beste er at vi får starte i hjertet av København, med det hederlige Hotel Astoria. Vi er så stolte av dette partnerskapet, sier administrerende direktør, Alexander Richter entusiastisk.

– Vi er bedre rustet enn noen gang og er klare for utvidelser i flere nye land. Vi er i dialog med hoteller i Sverige, Finland, Estland og Latvia.

2022 blir et spennende år for Arribatec Hospitality. Med mange nye prosjekter og ny spennende utvikling kan både Alexander og Andreas, med resten av teamet deres, ikke vente med å komme i gang. 

"Med dette ønsker vi å sende ut en melding om at vi er klare til å ta på oss flere utfordringer og bestillinger for 2022."

- Alexander Richter.

Vil du vite hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen din med teknologi? ^

Flere hospitality nyheter ^

sundvolden 2

Opera Cloud

Arribatec Hospitality er nå integrert med Opera Cloud, noe som betyr at vi støtter enda et PMS-system.

Les mer