Webinarer ^

Kunnskap er makt og våre konsulenter er ivrige etter å dele kunnskapen sin slik at virksomheten din kan lykkes raskere. Registrer deg for et av våre webinarer for å få konkurransefortrinn.

bg bilde

Bli varslet om
nye webinarer:

| Våre webinarer ^

erp apps webinar header

ERP Apps Portals webinar

Bli med på vårt webinar 2. november! Dette webinaret vil introdusere deg til ERP-portalene, et enkelt, elegant og fullt integrert system for å utvide rekkevidden og funksjonen til din Unit4 ERP.

Vi vil dekke alle hovedaspektene ved portalen for leverandører, kunder, personer og skjemaportalen vår, samt introdusere noen spennende nye funksjoner.

BMSx webinar

BMSx webinar

Bli med på vårt webinar 28. september! Webinaret vil dekke produktserien BMSx – Arribatecs egen produktlinje som utvider og utvider ditt eksisterende EA & BPM-system.

Arribatec Bank Hub Webinar for automatiserte bankprosesser i Unit4
Norwegian

2. juni – BankHub Webinar

Webinar 02.06.22 – Lær hvordan Arribatec Bankhub forenkler dine bankrelaterte prosesser ved å automatisere alle nødvendige aktiviteter ved utveksling av finansielle meldinger/filer mellom Unit4 ERP og banker.

duotone 8
Norwegian

On-demand: Arribatec Company Validator

Lær mer om Arribatecs egenutviklede løsning for oppslag mot virksomhetsregistrering, for eksempel Brønnøysundregistrene, i forbindelse med opprettelse og vedlikehold av kunder og leverandører.

Kurs nettkurs webinar hjelp med ny MVA melding 2022
Norwegian

15. mars – Ny MVA melding

Få hjelp til å følge og klargjøre den nye MVA-meldingen som tredje i kraft fra 1. januar 2021 med vårt nettkurs. Få hjelp med den nye digitale MVA-meldingen i Unit4 ERP.

ArribatecHospitality 101 skalert
Norwegian

16. februar – Unit4 Reise og utgifter

Spar tid, penger og frustrasjon med vår selvkjørende utlegg- og reiseregningsløsning. Lær hvordan automatisere første gang og sikre riktig reiseregning på forsøk.

backe webinar om digital reise
Norwegian

On-demand: Backes digitale reise

Hør Gunilla Stussi, IT-sjef i Backe, forteller om Backes utrolige digitale reise de siste årene, fra IT som en nødvendighet til et nyttig verktøy i hverdagen til entreprenørselskapet.