Siste nyheter
fra Arribatec ^

Hold deg oppdatert på de siste nyhetene i selskapet vårt. Sørg for å følge oss videre Linkedin, Instagram og registrer deg for vårt nyhetsbrev.

ArribatecHospitality-104

| Kategorier

Et lager strekker seg i alle retninger

Lås opp effektiviteten til lageret ditt med RamBase Cloud ERP

Blant de mange endringene og revolusjonene som har funnet sted i forretningsverdenen i løpet av de siste tjue årene, har én ting vært konsekvent sann; effektiv logistikk og rask, nøyaktig forsendelse av produkter spiller fortsatt en grunnleggende rolle i suksessen til enhver e-handel eller tradisjonell bedrift.

Les mer
Arribatec Hospitality signerer et pilotprosjekt med Flytoget

Å møte fremtidens behov

Arribatec Hospitality signerer pilotavtale med Flytoget. Denne nye signeringen er en stor mulighet og en tillitserklæring for Arribatec Hospitality.

Les mer
lagarbeid forretningskvinne regnskapskonsept finanskontor

Regnskapsprogramvare vs ERP: Hva er forskjellen?

Hvis du ikke er kjent med bransjebegrepene, er det lett å tenke at regnskapsprogramvare og ERP er utskiftbare. Men hvis du diskuterer å implementere et nytt system i virksomheten din, må du vite at det er veldig forskjellige ting.

Les mer
Q2 2022 1

Arribatec Q2 2022

Bli med 19. august når administrerende direktør i Arribatec Group, Geir Johansen presenterer de økonomiske resultatene fra andre kvartal 2022

Les mer
Skjermbilde 2022 07 05 på 14.32.58

Kurs: Fra god prosessteori til god prosesspraksis

Prosessarbeid er verdiskapning satt i system. Dette kurset tar deg gjennom hvorfor forretningsprosesser skaper verdi, hva prosessarbeid består av og kan bidra til. I tillegg får du innføring i vår anbefalte metode for å etablere og videreutvikle et prosessorientert styringssystem.

Les mer
MicrosoftTeams -bilde 36

Våre viktigste kollegaer

I feiringen av Verdens miljødag ønsker vi å ta deg med på en liten omvisning i vår egen bikube, som ligger på balkongen til vårt Stavanger-kontor.

Les mer
Skjermbilde 2022 05 19 på 15.13.43

Arribatec Q1 2022

Presentasjonen vil bli streamet direkte tirsdag 24. mai. Q1-rapporten og presentasjonen vil bli gjort tilgjengelig på Oslo Børs og på vår investorside.

Les mer
Energiseminar RISE Energy 2022

RISE Energy 2022

RISE Energy 2022 RISE Energy går av stabelen onsdag 1. juni hvor ny innsikt serveres på sølvfat fra bedrifter i energisektoren. Her snakker kjente fjes

Les mer
Fagdagen 2022 Arribatec Business Services

Fagdagen 2022

Er du klar for litt faglig påfyll? – Bli med på fagdag 16. juni. Last ned hele programmet henne.

Les mer
Rondane Hoyfjellshotell virtuell resepsjonist

Virtuell resepsjonist

Arribatec Hospitality har startet et samarbeid med et spennende og innovativt selskap som endrer spillet for resepsjonister og hoteller.

Les mer
Feirer kvinner på arribatec

Feirer kvinner på Arribatec

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å gjøre en runde med spørsmål og svar med noen kvinner som jobber i selskapet vårt.

Les mer
barn i nød

Trenger din ideelle organisasjon et ERP-system?

En ERP-løsning er det beste verktøyet for din organisasjon når du ser på administrasjon av giverregistreringer, utfører revisjoner, oppretter rapporter, administrerer løfteinnsamling eller etablerer åpenhet rundt operasjonene dine.

Les mer
sundvolden 2

Opera Cloud

Arribatec Hospitality er nå integrert med Opera Cloud, noe som betyr at vi støtter enda et PMS-system.

Les mer
Hotelastoria foran

Investering i Skandinavia

Arribatec Hospitality fortsetter veksten og utforsker nå nye markeder i Skandinavia, og trives for at deres løsninger skal være markedsledende.

Les mer
brooke cagle JBwcenOurRCg unsplash 2

Å bli en

Vi er glade for å kunngjøre det når vi endrer merkevare, som en del av den pågående utviklingen av Arribatec. For bedre å reflektere det nye arribatec vil vi gjenintrodusere oss selv og vår nye identitet i løpet av de kommende månedene.

Les mer
romain dancre doplSDELX7E unsplash

Arribatec kjøper Integra Associates.

Arribatec Solutions ASA har signert en intensjonsavtale (LOI) om å kjøpe UK-baserte Integra Associates. Transaksjonen vil skape verdens største leverandør av Unit 4 ERP-tjenester og -løsninger.

Les mer
Crystal Pool 975fb693

Kvalitet først for Crystal Pool.

Crystal Pool valgte InfoSHIP Quality for å forbedre dyktigheten til sine tjenester, profesjonelt og konkurransedyktig, med sikte på å nå målet om null hendelser og ingen forurensning.

Les mer
jonathan francisca 7httEEXyxrc unsplash

Årsrapporten for 2020 er publisert.

Arribatec Solutions ASA publiserte den reviderte årsrapporten for 2020 med rapporterte inntekter på NOK 154.0 millioner, opp fra NOK 113.7 millioner i 2019, og en justert EBITDA på NOK 14.8 millioner.

Les mer
samhandle bilde

Arribatec kjøper Maksit AS .

Arribatec Solutions ASA signerte en intensjonsavtale (LOI) om å kjøpe Maksit AS, en leverandør av HR- og lønnstjenester til 50 store norske selskaper

Les mer