Hospitality ^

Kraftig hospitality løsninger for utmerket kundetilfredshet

Vår markedsledende hospitality produktene er kraftige nok til å spare ansatte og gjester for tid og krefter samtidig som de forbedrer den generelle kundeopplevelsen.

Alle produktene våre er skalerbare for å passe mindre hoteller, megaferiesteder, cruiseskip, offentlige bygninger og kontorer, uavhengig av bruk av outsourcede eller interne tjenester.

Våre selvbetjente kiosker inkluderer verdens første holografiske kiosk som tilbyr gjestene dine en enestående hotellopplevelse. Vi tilbyr også komponentkiosker, mobil innsjekking og innkapslede kiosker med hotellets merkevarebygging, integrert i eiendommens eksisterende systemer. 

Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning
Fungerer 1200x960 1

Forenkler teknologien for hotellbransjen

Vi utvikler intelligente og innovative produkter for HoReCa-industrien ved å bruke den nyeste teknologien på markedet. For å øke kundetilfredsheten og redusere bortkastet tid, implementerer, tilpasser, integrerer og støtter vi alle produktene slik at du kan gjøre det du vet best – levere gode kundeopplevelser.

Innsjekkingskiosker ^

Folk går mot en digital hverdag, hvorfor skulle ikke hotellene følge med? Med våre selvbetjente kiosker kan dine gjester velge mellom den tradisjonelle resepsjonen, eller hoppe over køen og redusere unødvendig ansikt-til-ansikt-interaksjon. 

Tilpass en unik opplevelse med hotellets merkevarebygging for å la kiosken bli en naturlig del av lobbyen din. Rask onboarding og installasjon som kobles til ditt eksisterende PMS og dørlåsesystem gjør Arribatec til det naturlige valget.

IMG_4295

Med covid-19 på agendaen oppsto viktigheten av nye trygge løsninger. Vårt siste tilbud sikrer dine gjester en 100 % berøringsfri innsjekking og utsjekking. Verdens første 100 % berøringsfrie innsjekking og utsjekking for gjester er her!

Vi bruker holografisk teknologi for å presentere dine gjester med et brukergrensesnitt midt i luften. Holo Kiosk er integrert i din eiendoms eksisterende systemer og er tilgjengelig for bestilling i dag.

Velg mellom Komponentkiosker og Frittstående kiosker for selvbetjent innsjekking. Vi utvikler produktene våre rundt dine behov. Enten du representerer et uavhengig hotell med høy berøring eller en global hotellkjede, er denne neste generasjons kiosken den ideelle løsningen for alle hoteller som ønsker å redusere resepsjonens arbeidsmengde og flytte ansatte for å fokusere på andre verdiøkende oppgaver. Gjestene dine vil sette pris på å hoppe over køene og tilgjengelighet 24/7. 

eplefri innsjekking hotellresepsjonen

App-løs innsjekking

Uten å laste ned en app lar vi gjestene dine sjekke inn digitalt fra telefonene sine før de ankommer hotellet. Nøkkelhenting kan skje i en kiosk, resepsjon eller digitalt gjennom Apple Wallet. Dette vil redusere køer og resepsjonstrafikk og gjøre det mulig for personalet å møte gjestene og ønske dem velkommen når de ankommer. 

Vil du vite hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen din samtidig som du sparer tid? ^

Arribatec Hospitality signerer et pilotprosjekt med Flytoget

Å møte fremtidens behov

Arribatec Hospitality signerer pilotavtale med Flytoget. Denne nye signeringen er en stor mulighet og en tillitserklæring for Arribatec Hospitality.

Les mer
oransje sirkel
6 4
AB2I1924