Certify Housekeeping ^

Et skybasert verktøy for renholdsstyring – utviklet av Arribatec

Covid-19 har gjort oss alle klar over at det ikke lenger er et alternativ å gå på akkord med kvalitet og renslighet.

Sertifiser rengjøring av Arribatec er et daglig styringsverktøy for husholdningsavdelinger i industriell klasse som hjelper deg med å oppnå samfunnsansvar og utmerket kundetilfredshet.

Standardiser, overvåk og rapporter hvordan rengjøringsavdelingene dine fungerer og overholder bransjeanbefalinger. Tilgjengelig som frittstående eller integrert med dine PMS-løsninger, som Opera eller andre. 

Alt dette levert i skyen og skalerbart for å passe alt fra mindre til større hoteller, cruiseskip, offentlige bygninger samt kontorer uavhengig av eksterne eller interne tjenester.

8 3
samhandle sirkel bg
duotone 7
samhandle sirkel bg

Digitaliserte rengjørings- og inspeksjonsprosesser gjort enkelt ^

Bruk AI og tilpasset automatisering for å spare tid, løse problemer og oppnå kvalitetssikret drift

Vi skreddersyr programvaren til dine romtyper og bygninger, og definerer dermed hele eiendomsstrukturen din. Basert på kompleksiteten og egenskapene til rommene dine, settes en normtid gjennom et kredittsystem og mates inn i planleggingen.

Alt personell, fra GRA/renholdere, inspektører og ledere, er utstyrt med mobil eller nettbrett som lar dem utføre sine oppgaver og sikre strømlinjeformet drift –   Automatiser ressursplanleggingen din basert på tilgjengelighet og GRA/rensers tidsplaner.

Stemmekontroll ^

NYHET - Spar enda mer tid med vår nye stemmekontrollfunksjonalitet

Kjør hele rengjøringsprosessen gjennom stemmekontroll med vår interaktive AI-assistent. Den virtuelle assistenten hjelper renholderen å komme seg gjennom sjekklisten raskt og med høy presisjon, og sporer tidsbruken for hver oppgave som utføres.
sertifiserer stemmekontroll for rengjøringsprogramvare
samhandle sirkel bg

Ønsker du å trappe opp rengjøringen og sikre et godt resultat hver gang?

Strømlinjeform hele rengjøringsavdelingen ^

Birkebeineren Hotell facil 34 redigert
samhandle sirkel bg

Planlegging

Cerrtify forenkler planleggingsprosessen med en kunstig intelligens (AI)-motor som minimerer manuell innsats og effektiviserer dine daglige renholdsprosesser.

Basert på historiske data vil AI-motoren tildele rom og områder til de forskjellige GRA/rengjørerne basert på hans/hennes arbeidsplan, tidligere ytelse osv. Minimer personalbevegelser mellom rom gjennom intelligent rutingslogikk.

planleggingsplanlegging 350x310 1

Rengjøring

GRA/renholderen er utstyrt med nettbrett eller mobil og kan enkelt se rom og/eller områder som er tildelt dem. Ved behov for ekstraordinær innsats kan rom enkelt byttes mellom GRA/renholder og kredittjusteres.

Få en klar oversikt over rom eller områder som er tildelt og gjestestatuser som innsjekkede rom og sen utsjekkingstider. Basert på historiske inspeksjoner vil systemet automatisk informere GRA/renseren om ting å huske i henhold til tidligere rapporterte inspeksjonsavvik.

Hvert rom er koblet til et kredittsystem basert på dets kompleksitet som gir GRA/renere kreditt for sitt arbeid. Hvis det kreves ekstraordinær innsats, for eksempel ved ekstra rotete/møkkete rom, kan kredittmålreduksjoner gis, og planlagte rom byttes til "common open" for omfordeling teamet.

Inspeksjoner

Vår innsikt viser at rom nær heisen eller laget av en viss GRA blir hyppigere inspisert enn andre. Med Ceritfy Housekeeping kan du planlegge inspeksjoner og få full sporing av hvem som inspiserer hva. Spor antall dager siden inspeksjon utført på et spesifikt rom for å sikre et transparent og samsvarende syn på realiteter. 

Våre inspeksjonsark er dynamisk implementert for å passe dine spesifikke krav og for å overholde industristandarder. Inspektører vil få en konfigurerbar detaljert sjekkliste for digitalt rapportering av kvalitet gjennom hele renslighetsprosessen. Bilder kan enkelt legges direkte på hvert sjekkpunkt med nettbrett eller mobil.

Sjekkliste og resultater rapporteres videre tilbake for å informere GRA/renholderne om avvik og vil dukke opp neste gang de vasker samme rom/romtype. Dette kan brukes til å drive opplæring og operasjonell fortreffelighet.

Vedlikeholdsservice

Enkel feilrapportering med automatisk oppretting av arbeidsordre. Koble vedlikeholdskoder til objekter basert på hva det spesifikke objektet består av, med mulighet for å legge til sekvenser til vedlikeholdsjobber.

Eksempler:

  • Tepper bør grundig rengjøres hver 24. uke
  • AC-ventilen bør skifte filtre hver 12. uke
inspeksjon 350x484 1

Kommunikasjon og samarbeid

Øk kvalitet og medarbeidertilfredshet gjennom samarbeid og tilbakemelding mellom GRA/renholdere, ledere og inspektører, med vår integrerte kommunikasjon- og samarbeidsplattform. Tilpass kommunikasjonskanaler for spesifikke emner som generell informasjon, renslighet og COVID-19.

Videre inkluderer denne modulen en nødfunksjon. Hvis noe krever ekstraordinær innsats eller oppmerksomhet, kan GRA/renholderen, inspektøren eller lederen, varsle hele teamet på eiendommen med ett enkelt klikk. Sikkerhet for deg, teammedlemmer og kunder.

Rapportering og analyse

bi-rapport 350x194 1

Denne viktige funksjonen lar deg dokumentere, rapportere og analysere prosess og kvalitet i renholdsavdelingen. Presenter med åpenhet både internt og eksternt hvordan du jobber, og kvaliteten på arbeidet som utføres.

 

Med fokus på å dokumentere etterlevelse og rapportere om kvalitet og effektivitet, setter vi nye standarder for hvordan hele renholdsavdelingen leverer på visjonen, og enda viktigere, på anbefalingene og standardene i bransjen. Strukturen til systemet vil tillate deg på ledelses- eller bedriftsnivå å benchmarke hotell-til-hotell, eller til og med merkevare-til-merkevare.

Support ^

Vi hjelper deg når du trenger det

Våre supportteam er lokalisert i Genova, Napoli, Hamburg og i Sunrise, Florida. Hvert knutepunkt har ekspertise og er ansvarlig for forretningsanalyse og interaksjon med kundebasen.

Vi arbeider utelukkende med problemstillinger knyttet til implementering og utvikling av IT-systemer som støtter teknisk avdeling i komplekse og heterogene selskaper, i samarbeid med IT-avdelingen og Business Users. Denne krysskompetansen lar oss dele og håndheve beste praksis og kunnskap som er tilegnet gjennom vår erfaring i flere markedssektorer.

thisisengineering-raeng-anAAZ0nrqBY-unsplash
samhandle sirkel bg

Ønsker du å trappe opp rengjøringen og sikre et godt resultat hver gang?

Birkebeineren Hotell facil 17 1024x683 1
timothy muza 6VjPmyMj5KM unsplash
inspeksjon e1631618236872