Holografisk kiosk ^

Verdens nr. 1 holografiske kiosk - 100 % berøringsfri innsjekking

Med covid-19 på agendaen øker viktigheten av tryggere løsninger. Med vår holokiosk sikrer vi en 100 % berøringsfri inn- og utsjekking for dine gjester. 

Bruk holografisk teknologi for å presentere gjestene dine med et brukergrensesnitt midt i luften. Kiosken er integrert i dine eksisterende systemer med din egen merkevare.

3 4
samhandle sirkel bg

Hvorfor velge Arribatec Hospitality ^

Ta et steg inn i fremtiden hospitality

Vi lar fremtidsrettede hotelleiere forbedre gjesteopplevelsen ved å løfte de ansattes mulighet til å betjene og være vertskap. Arribatec Hospitality ønsker velkommen kunder som ønsker å være i forkant av moderne teknologi.

– Denne nye teknologien revolusjonerer hvordan vi kan sjekke inn og ut av hoteller, og muliggjør en 100 % berøringsfri opplevelse, sier Alexander W. Richter, administrerende direktør i Arribatec Hospitality.

Gi gjestene dine en unik innsjekkingsopplevelse

Styrk personalet ditt og lever utmerket kundeservice ^

Våre kiosker vil spare tid for både ansatte og gjester. Reduser unødvendig ansikt-til-ansikt-interaksjon for resepsjonisten din.

holoscreen speilvendt 1024x1024 1
samhandle sirkel bg

100 % berøringsfri

Berøring skjer midt i luften og brukeren er aldri i kontakt med en overflate. En holografisk skjerm skaper en illusjon av en skjerm som svever i luften. Skjermen har sensorer som registrerer hvor du trykker og gjør det derfor mulig å navigere som du ville gjort på en vanlig berøringsskjerm.

Holografiske skjermer og en virkelig berøringsfri opplevelse kan spille en viktig rolle for å forhindre spredning av smitte og gjøre det mulig for hoteller å ta imot gjester igjen.

– Enten vi er midt i en pandemi eller ikke, tror vi at mennesker vil gi økt oppmerksomhet til omsorgen som gis for å hindre spredning av smitte i fremtiden. Vi vil være mer skeptiske til å berøre gjenstander i offentlige rom og generelt mer opptatt av personlig sikkerhet. Hos Arribatec anser vi det som vårt samfunnsansvar å tilby de nyeste og mest avanserte løsningene på markedet for å møte samfunnets skiftende krav, sier Richter.

Tilpasset merkevarebygging

Tilpass brukergrensesnittet med din logo
og velg hovedspråket eller fargetemaet.

Lett å installere

Holokiosken er allerede integrert i vårt fundament
og kan enkelt byttes ut med den eksisterende berøringsskjermen.

Lær av kundene våre ^

Rondane Hoyfjellshotell virtuell resepsjonist

Virtuell resepsjonist

Arribatec Hospitality har startet et samarbeid med et spennende og innovativt selskap som endrer spillet for resepsjonister og hoteller.

Les mer