Hospitality ^

Kraftige og futuristiske konsepter for utmerket kundetilfredshet

Våre markedsledende produkter for service-bransjen er kraftige nok til å spare både ansatte og gjester for tid og krefter, samtidig som de forbedrer den generelle kundeopplevelsen.

Alle produktene våre er skalerbare for å passe både mindre og større hoteller, cruiseskip, offentlige bygninger samt kontorer uavhengig av bruk av eksterne eller interne tjenester.

Certify housekeeping er et daglig styringsverktøy for hele renholdsavdelingen din. Digitaliser alle rengjørings- og inspeksjonsprosesser for alle rom og offentlige områder. Automatiser, overvåk og rapporter om hvordan rengjøringsavdelingene dine fungerer og overholder industristandarder.

Våre selvbetjente kiosker inkluderer verdens første holografiske kiosk som tilbyr gjesten din en unik hotellopplevelse. Vi tilbyr også komponentkiosk, eplefri innsjekking og innkapslede kiosker med hotellets merkevarebygging, integrert i eiendommens eksisterende systemer. 

Hospitality selvbetjent innsjekkingskioskløsning
Fungerer 1200x960 1

Din teknologipartner

Vi utvikler smarte og innovative produkter for HoReCa-bedrifter ved å bruke den nyeste teknologien. Med hensikt å øke kundetilfredsheten og redusere bortkastet tid, implementerer, tilpasser, integrerer og støtter vi alle produktene slik at du kan gjøre det du kan best – levere gode kundeopplevelser.

Innsjekkingskiosker ^

Folk går mot en digital hverdag, hvorfor skal ikke hotellene følge med? Med våre selvbetjente kiosker kan dine gjester velge mellom den tradisjonelle resepsjonen, eller hoppe over køen og redusere unødvendig ansikt-til-ansikt-interaksjon. 

Tilpass en unik opplevelse med hotellets merkevarebygging for å la kiosken bli en naturlig del av lobbyen din. Rask implementering og installasjon som kobles til ditt eksisterende PMS og dørlåsesystem gjør Arribatec til det naturlige valget.

IMG_4295

Med covid-19 på agendaen øker viktigheten av tryggere løsninger. Med vårt nyeste tilbud sikrer vi en 100 % berøringsfri innsjekk og utsjekk for dine gjester. Verdens første 100 % berøringsfrie innsjekk og utsjekk for gjestene dine. Vi bruker holografisk teknologi for å presentere dine gjester med et brukergrensesnitt midt i luften. Holo-kiosken er bestillingsklar og vil bli integrert i eiendommens eksisterende systemer.

Velg mellom Komponentkiosker og Innkapslede kiosker for selvbetjent innsjekking. Vi utvikler produktene våre rundt dine behov. Enten du representerer et uavhengig hotellkjede med høy berøring eller global hotellkjede, er denne neste generasjons kiosken den ideelle løsningen for alle hoteller som ønsker å redusere arbeidsbelastningen i resepsjonen og flytte ansatte for å fokusere på andre verdiøkende oppgaver. På samme måte vil gjestene dine sette pris på å hoppe over køene og tilgjengelighet 24/7. 

eplefri innsjekking hotellresepsjonen

App-løs innsjekking

Uten å måtte laste ned en app lar vi gjestene dine sjekke inn digitalt fra sin egen enhet før de ankommer hotellet. Nøkkelhenting kan skje i en kiosk, resepsjon eller digitalt gjennom Apple Wallet. Dette vil redusere køer og resepsjonstrafikk, og gjøre det mulig for personalet å møte gjestene og ønske dem velkommen når de ankommer. 

Vil du vite hvordan du kan forbedre kundeopplevelsen og rensligheten samtidig som du sparer tid? ^

Oppnå samfunnsansvar og utmerket kundetilfredshet med vår daglig styringsverktøy for industrielle husholdningsavdelinger.

Standardiser, overvåk og rapporter hvordan rengjøringsavdelingene dine fungerer og overholder bransjeanbefalinger. Tilgjengelig som frittstående eller integrert med dine eksisterende PMS-løsninger.

arribatec hospitality

Planlegg og automatiser alle dine
rengjørings- og inspeksjonsprosesser

Minimer manuell innsats og effektiviser alle daglige rengjøringsaktiviteter mmed sertifiser kunstig intelligens (AI)-motor. Basert på historiske data, vil AI-motoren tildele rom og områder til de forskjellige GRA/rengjørerne basert på deres arbeidsplan, tidligere ytelse etc. og minimere personalbevegelser mellom rom gjennom intelligent rutinglogikk.

Basert på historiske inspeksjoner vil systemet automatisk informere GRA/rengjøreren om ting å huske på basert på tidligere rapporterte inspeksjonsavvik. Med Certify Voice Control, kan renholderen veiledes gjennom en sjekkliste av den innebygde virtuelle assistenten og sjekke oppgavene ved å bruke stemmen hans/hennes.

Omfattende inspeksjonsmodul
sikrer samsvar og sporbarhet

Vår innsikt viser at rom nær heisen eller rengjort av en viss GRA blir hyppigere inspisert enn andre. Med Ceritfy Housekeeping kan duplanlegge inspeksjoner og få full oversikt over hvem som inspiserer hva. Spor antall dager siden inspeksjon utført på et spesifikt rom for å sikre et transparent og samsvarende syn på realiteter. 

Våre inspeksjonsark er dynamisk implementert for å passe dine spesifikke krav og for å overholde industristandarder. Inspektører vil få en konfigurerbar detaljert sjekkliste for digitalt rapportering av kvalitet gjennom hele rengjøringsprosessen. Sjekklisten og resultatene blir videre rapportert tilbake for å informere GRA/renholderne om avvik og vil vises neste gang de rengjør samme rom/romtype for å drive opplæring og driftsfortreffelighet.

Rapportering og analyse

Presenter både internt og eksternt hvordan du jobber og kvaliteten på arbeidet som utføres ved hjelp av Certify Reporting & Analytics.

Med fokus på å dokumentere etterlevelse og rapportere om kvalitet og effektivitet, setter vi nye standarder for hvordan hele rengjøringsavdelingen leverer på visjonen, og enda viktigere, på anbefalingene og standardene i bransjen. Strukturen til Certify Housekeeping lar deg på ledelses- eller bedriftsnivå sammenligne hotell-til-hotell, eller til og med merkevarer-til-merkvare.

sertifiserer stemmekontroll for rengjøringsprogramvare
Rondane Hoyfjellshotell virtuell resepsjonist

Virtuell resepsjonist

Arribatec Hospitality har startet et samarbeid med et spennende og innovativt selskap som endrer spillet for resepsjonister og hoteller.

Les mer
sundvolden 2

Opera Cloud

Arribatec Hospitality er nå integrert med Opera Cloud, noe som betyr at vi støtter enda et PMS-system.

Les mer
oransje sirkel
6 4
AB2I1924