Programvare-utvikling ^

Vi skaper morgendagens programvare - skreddersydd for suksess

Våre svært dyktige systemarkitekter og utviklere leverer komplette applikasjoner og programvare skreddersydd for dine behov og ønsker. Vi hjelper deg med å oppdage, skape og ta vare på digitale forretningsmuligheter gjennom teknologi og tilpasning.

Hvis standardimplementering eller prosessjusteringer ikke opprettholder den nødvendige måten å jobbe på, kan vi levere tilpasning av de fleste av våre tilbudte løsninger. 

Tilpassing av standardapplikasjoner kan skape en svært kompleks og kostbar fremtidig løsning hvis den ikke leveres på riktig måte. Vi har lang erfaring i alle aspekter av dette og fokuserer på å levere bærekraftige løsninger, slik at vi kan garantere fremtidig oppgradering gjennom vedlikeholdskontrakter også på tilpasning.

14
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

austin distel uPK2TbJlvMQ unsplash

Forstå hvem du lager en løsning for

Systemutvikling er noe vi er stolte av og vi streber alltid etter å utvikle systemer med hele livssyklusen i tankene – fra idèfase til fremtidig vedlikehold.

For å lykkes digitalt må du vite hvem du lager løsningen for og hvilke behov de har – da bruker vi teknologi til å skape verdier. Vi gir deg verdifull innsikt for å hjelpe deg på veien. Våre tverrfaglige team hjelper deg med å lage brukervennlige digitale løsninger som engasjerer.

Utviklertjenester ^

Skreddersydd programutvikling

Teamet jobber for deg fra idèfase til koding og lansering. Vi utvikler og tar fullt ansvar for levering av programmet på dine vegne. Vi har ansvar for teamet, teknologiligaen og forvaltningen av applikasjonen som kontinuerlig utvikles i samarbeid med kunden.

Gå lengre med skreddersydde systemløsninger. Sammen som et team sikrer vi at systemene utvikler seg diagonalt med dine endrede forretningsbehov over tid.

Leie en utvikler

Ansett en eller flere av våre utviklere, programmerere, designere eller prosjektledere i ditt eget team. Vi støtter ditt team der du trenger mer inngående kompetanse og innspill, f.eks. innen programmering, prosjektledelse, design og UX/brukeropplevelse.

Går du med en idè om en helt spesiell software du ønsker å få programmert? .

Skreddersøm som tjeneste ^

Dine eksisterende programvareløsninger er ikke alltid tilstrekkelige for å nå dine mål. I noen tilfeller er det mer fornuftig å bruke en tilgjengelig programvareløsning og legge til tilpassede elementer eller å gjenoppbygge strukturen enn å starte fra bunnen av.

Å bruke Arribatec for programutvikling vil hjelpe deg å forstå hva som er den mest kostnadseffektive løsningen for din bedrift ved å kartlegge deres behov, evaluere eksisterende markedsprodukter og bygge en strategi for enten tilpasning eller ny programvareutvikling, avhengig av din virksomhet og bransje. Uansett vil vi hjelpe deg å nå dine mål.

15

DevOps

Vi har DevOps-ekspertisen til å ta programvaren din videre. Våre Azure Kubernetes-konsulenter sikrer effektiv utvikling, redusert time-to-market og forbedret engasjement. Vi kobler de beste teamene innen utvikling og drift sammen for å levere smidige og holdbare programvareløsninger.

OLKWEB

A software as a service (SaaS) for den norske lærlingordningen. OLKWEB er en nettbasert oppfølgingsplattform for lærlinger, lærebedrifter og opplæringskontor med fokus på lærlingen. Få fullstendig oversikt over læretiden eller lærlingen din, inkludert kontrakter, pensum, vurderinger, samt ulike skjemaer som kan være nyttige for deg som lærling.

3.1

Siste nytt ^

oransje sirkel
1 1
5 6