Power BI tilkobling og støtte ^

Få hjelp av våre Power BI-konsulenter for å maksimere avkastning og oppnå resultater

I tillegg til våre to Unit4 ERP-datakoblinger, kan Power BI-spesialistene våre tre inn som systemadministratorer eller gi deg verdifull rådgivning rundt databehandlingen din.

Vi hjelper deg med å visualisere dataene i Power BI generert fra kilden, eller du kan berike dataene ved å koble dem til andre datakilder.

Power BI Unit4-kontakt
samhandle sirkel bg

Vil du teste ut vår Power BI kobling for Unit4 ERP? ^

Power BI utvikling og rådgivning ^

Få pålitelige konsulenttjenester rundt Power BI og våre egenutviklede Unit4 ERP-datakoblinger. Å bruke Arribatec som Power BI partner hjelper deg å få mest mulig ut av dataene dine.

Power BI Unit4-kontakt
samhandle sirkel bg

Unit4 ERP-datakoblinger i Power BI

Arribatec tilbyr to forskjellige Power BI-datakoblinger som gjør det mulig for kontrollere og forretningsanalytikere å laste data direkte fra forespørsler i Unit4 ERP til Power BI Desktop:

  • Unit4 ERP Desktop Browser av Arribatec
  • Unit4 ERP Information Browser av Arribatec

Med Power BI kan du visualisere dataene generert fra kilden, eller du kan berike dataene ved å koble dem til andre datakilder. Rapportene fra Unit4 ERP-data kan publiseres på Power BI-tjenesten og deles med kolleger. Standard Power BI-funksjonalitet som sikkerhet på rad-nivå og oppdatering av tidsplandata er som vanlig tilgjengelig gjennom Power BI-tjenesten.

Datakoblingen for skrivebordskoblingen bruker Query Engine nett-tjenesten, levert og vedlikeholdt av Unit4. Informasjonsleserdatakoblingen er bygget på toppen av informasjonsleser-API-ene levert og vedlikeholdt av Unit4.

Power BI konsulenttjeneste

Rådgivning for alle typer datakilder.
Våre PBI-konsulenter kan fungere som din dedikerte systemadministrator.

Power BI kurs og opplæring

Få skreddersydde Power BI-kurs for din bedrift. Vi lager
kurs for rapportutvikling og styring av Power BI.
Les mer om våre kurs på Arribatec treningssenter.

bi analytics
1600 557454495200 kopi

Forbedre arbeidsflyten din i Power BI med våre konsulenttjenester ^

niklas hamann SIAlvImQQg unsplash kopi
erp

Hvorfor velge Arribatec for Power BI? ^

Unit4 ERP-datakoblinger i Power BI

I tiår har konsulentene på Arribatec Business Services vært dedikert til design, utvikling og implementeringssystemer for å få mer ut av data. Vi har til og med utviklet vår egen Power BI-kontakt til Unit4. Vi hjelper deg med å bygge fantastiske rapporter i Microsoft Power BI.

Ta kontakt for å vite mer