Business Intelligence & Analyse^

Kraftig, men likevel brukervennlig
business intelligence og analyseverktøy kombinert med vår ekspertise

Vi brenner for data og streber etter å gi din virksomhet et solid grunnlag for strategiske og operasjonelle beslutninger. Våre eksperter jobber med et bredt spekter av BI-verktøy som f.eks Unit4Hypergene og Power BI for å gi pålitelig og relevant innsikt for din virksomhet. Det betyr at du får en løsning basert på dine behov i stedet for å anbefale det verktøyet vi tilfeldigvis kjenner best.

For å forstå det større bildet leverer vi Business Intelligence, Analyse og Ytelses styringsinitiativer som en integrert del av kundens systemlandskap og IT-strategi. 

Lås opp kraftige, men brukervennlige analyseverktøy for å oppnå konkurransefortrinn og utvide virksomheten din basert på harde fakta. 

_Z0A2561
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

christin hume mfB1B1s4sMc unsplash

Pålitelig Analyse Rammeverk

Hos Arribatec har vi som mål å levere denne helheten som en integrert del av et totalt systemlandskap og IT-strategi. 

Dette rammeverket definerer menneskene, prosessene og plattformene som må integreres og justeres for å ta en mer strategisk tilnærming til initiativer for business intelligence (BI), analyse og ytelsesstyring (PM).

Gjennom en god forståelse av våre kunders prosesser, systemer og opprettelse av masterdata sikrer vi kvaliteten på dataene som skapes i transaksjonssystemene, grunnlaget for nøyaktige og korrekte data for å tjene dens formål innen rapportering, analyse og resultatstyring.

Lås opp
fordelene ved Arribatec ^

Ved å kombinere klassens beste programvare med Arribatec-kunnskap, forvandler vi bedriftens data til rike bilder som du kan samle inn og organisere slik at du kan fokusere på det som betyr noe for deg. Vi kjenner utfordringene organisasjoner står overfor når det gjelder data, så vi kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert, oppdage trender og utvide virksomheten din ytterligere.

Omfattende oversikt

Med våre forretningsintelligens- og analyseløsninger kan du overvåke alle viktige data på tvers av virksomheten din i ett enkelt dashbord. Enkel og funksjonell.

Imponerende rapporter

Vi gir deg verktøyene til å transformere, analysere og visualisere data på en enkel, men meningsfull måte – del rapporter og innsikt på sekunder med organisasjonen din.

Sikre konsistens

Bygg robuste, gjenbrukbare modeller over dataene dine for å gi konsistent rapportering og analyser på tvers av organisasjonen. Ikke gå glipp av verdifull informasjon eller gyldige sammenligninger med inkonsekvens igjen.

Vil du få mest mulig ut av dataene dine for å avdekke konkurransefortrinn? ^

Våre BI & Analyse
verktøy og produkter ^

Vi kan business intelligence og resultatstyring. Vår kunnskap kombinert med markedets beste produkter setter oss i en utmerket posisjon til å bidra til å forbedre dine styringsprosesser og forbedre din konkurranseevne.

Arbeid sammenhengende og effektivt i en verden i rask bevegelse ved å bringe sammen de strategiske, økonomiske og operasjonelle planleggings- og analyseprosessene. Kombinasjonen av avansert forskning, høy grad av selvbetjening og automatisert rapportering skaper nye muligheter. 

_Z0A2199

Rapportering og analyse

Grunnlaget for en vellykket analyse ligger i prosessstøtte, en arbeidsflytmotor som strukturerer og overvåker aktuelle og ventende oppgaver i prosessen. Endre, kvalitetssikre og effektiviser budsjetterings- og prognoseprosessene dine med Arribatec-kompetanse. La hele organisasjonen jobbe fra et samlet og klart syn på virkeligheten med enkel delegering av oppgaver på tvers av avdelinger. Vi kan integrere med andre forretningssystemer, som regnskap og HR, for å gi brukertilgang til viktige input- og referansedata i deres arbeid.

Strategisk ledelse

Distribuer planer, mål og KPIer på tvers av hele organisasjonen. Gjør de ansatte i stand til å identifisere aktiviteter, rapportere, kommentere og endre prosessstatus. Koble KPIer for kontinuerlig måling til mål, roller og aktiviteter designet for å sikre suksess. Vi gir stor fleksibilitet og en tilpasset løsning som reflekterer din organisasjons spesifikke styringsmodeller. 

Unit4 Finansiell Planlegging og Analyse (Prevero)

Prevero er en intuitiv og brukervennlig plattform for Corporate Performance Management (CPM) med integrert forretningsintelligens. Det gjør det mulig for organisasjoner å kontrollere sine forretningsplanleggings- og prognoseprosesser fullt ut og støtter dem med avanserte analyse- og rapporteringsfunksjoner – alt i én enkelt løsning. Arribatec er en anerkjent Elite Partner, og våre seniorarkitekter hjelper deg med å drive digitalisering og integrere Unit4 med resten av bedriftens systemlandskap.

Hypergene er en internasjonalt svært godt bevart hemmelighet innen Enterprise Performance Management. Med fantastisk suksess i det konkurransedyktige og innovative svenske markedet, har Hypergene dratt til utlandet gjennom sitt partnerskap med Arribatec! Ved å kombinere ytelsesstyring, budsjettering og prognoser, BI & analytics og output management, gjør Hypergene til et unikt verktøy de fleste bedrifter kan dra nytte av å implementere. Kontakt oss for å utforske Hypergenes potensial.

Power BI er en kraftig samling av verktøy som letter datainnsamling, modellering, visualiseringer og rapporter, og distribusjon av analytiske resultater. Få bedre oversikt over virksomheten din ved å kombinere data på tvers av alle systemene dine, og visualisere dem i interaktive rapporter og intuitive dashboards på datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten. Reduser de ekstra kostnadene, kompleksiteten og sikkerhetsrisikoen ved flere løsninger med en analyseplattform som skaleres fra enkeltpersoner til organisasjonen.

Siste nytt ^