Business Intelligence & Analyse^

Kraftig, men likevel brukervennlig
Business Intelligence og analyseverktøy

Vi brenner for data og strever etter å gi din virksomhet et solid grunnlag for strategiske og operasjonelle beslutninger. Våre eksperter jobber med et bredt spekter av BI-verktøy som f.eks Unit4Hypergene og Power BI for å gi innsikt som er pålitelig og relevant for din virksomhet. Dette betyr at du får en løsning basert på dine behov isteden for at vi tilbyr det verktøyet vi tilfeldigvis kjenner best.

For å forstå det større bildet leverer vi Business Intelligence, Analyse og Ytelses styringsinitiativer som en integrert del av kundens systemlandskap og IT-strategi. 

Lås opp kraftige, men brukervennlige analyseverktøy for å oppnå konkurransefortrinn og utvide virksomheten din basert på harde fakta. 

3
0 +

Ansatte

0

Kontorer over hele verden

0 +

Kunder i 25 land

christin hume mfB1B1s4sMc unsplash

Pålitelig Analyse Rammeverk

Hos Arribatec har vi som mål å levere denne helheten som en integrert del av et totalt systemlandskap og IT-strategi. 

Dette rammeverket definerer menneskene, prosessene og plattformene som må integreres og justeres for å ta en mer strategisk tilnærming til initiativer for business intelligence (BI), analyse og ytelsesstyring (PM).

Gjennom god forståelse av våre kunders prosesser og systemer, samt opprettelse av masterdata, sikrer vi kvaliteten på dataene som skapes i transaksjonssystemene og grunnlaget for nøyaktige og korrekte data, for å tjene dens formål innen rapportering, analyse og resultatstyring.

Lås opp
fordelene ved Arribatec ^

Ved å bruke best-in-class programvare og kombinere det med Arribatec-kunnskap, forvandler vi bedriftens data til rike viualiseringer som du kan samle inn og organisere slik at du kan fokusere på det som betyr noe for deg. Vi vet hvilke utfordringer organisasjoner står overfor når det kommer til data, slik at vi kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert, oppdage trender og utvide virksomheten din ytterligere.

Omfattende oversikt

Med våre Business Intelligence- og analyseløsninger kan du overvåke alle viktige data på tvers av organisasjonen din i ett enkelt dashbord. Enkelt og funksjonelt.

Imponerende rapporter

Vi gir deg verktøyene til å transformere, analysere og visualisere data på en enkel, men meningsfull måte. Del rapporter og innsikt på sekunder med din organisasjon.

Sikre konsistens

Bygg robuste, gjenbrukbare modeller av dataene dine for å gi konsistent rapportering og analyse på tvers av organisasjonen. Ikke gå glipp av verdifull informasjon eller nyttige sammenligninger.

Vil du få mest mulig ut av dataene dine for å avdekke konkurransefortrinn? ^

Våre BI & Analyse
verktøy og produkter ^

Vi kan business intelligence og ytelsesstyring. Vår kunnskap kombinert med markedets beste produkter setter oss i en utmerket posisjon for å bidra til å forbedre våre kunders styringsprosesser og styrke deres konkurranseevne. Ved å samle de strategiske, økonomiske og operasjonelle planleggings- og analyseprosessene jobber du sammenhengende og effektivt i en verden i rask bevegelse. Kombinasjonen av avansert analyse, høy grad av selvbetjening og automatiserte rapporteringsfunksjoner skaper nye muligheter. 

8

Rapportering og analyse

Grunnlaget for en vellykket analyse ligger i prosessstøtten; en arbeidsflytmotor som strukturerer og overvåker gjeldende og ventende oppgaver i prosessen. Endre, kvalitetssikre og effektiviser budsjetterings- og prognoseprosessene dine med Arribatec-kompetanse. La hele organisasjonen jobbe ut fra et samlet og klart syn på virkeligheten med enkel delegering av oppgaver på tvers av avdelinger. Vi kan integrere med andre forretningssystemer som regnskap og HR, for å gi brukertilgang til viktige input- og referansedata i deres arbeid.

Strategisk ledelse

Distribuer planer, mål og KPIer på tvers av hele organisasjonen. Gjør de ansatte i stand til å identifisere aktiviteter, rapportere tilbake, kommentere og endre prosessstatus. Koble KPI-er for kontinuerlig måling av mål, roller og aktiviteter designet for å sikre at disse målene nås. Vi gir deg stor fleksibilitet og en tilpasset løsning som reflekterer din organisasjons spesifikke styringsmodeller. 

Unit4 Finansiell Planlegging og Analyse (Prevero)

Prevero er en intuitiv og brukervennlig plattform for Corporate Performance Management (CPM) med integrert Business Intelligence. Den gjør det mulig for organisasjoner å ta full kontroll over sine forretningsplanleggings- og prognoseprosesser og støtter dem med avanserte analyse- og rapporteringsfunksjoner – alt i én enkelt løsning. Arribatec er anerkjent elitepartner, og våre seniorarkitekter hjelper deg med å drive digitalisering og integrere Unit4 med resten av bedriftens systemlandskap.

Hypergene er en internasjonalt svært godt bevart hemmelighet innenfor området Enterprise Performance Management. Dette svenske produktet med fantastisk suksess i det konkurransedyktige og innovative svenske markedet, har gjennom sitt partnerskap med Arribatec dratt til utlandet! Kombinerer resultatstyring, budsjettering og prognoser, BI & Analytics og produksjonsstyring i one solution gjør det til et unikt verktøy de fleste bedrifter kan dra nytte av å implementere. Kontakt oss for å utforske Hypergenes potensial.

Power BI er en kraftig samling av verktøy og tjenester som letter innhenting av data, datamodellering, visualiseringer og rapporter, samt distribusjon av analytiske løsninger. Få innsikt i virksomheten din ved å kombinere data fra alle systemene dine, visualisere dem i interaktive rapporter, intuitive dashbord, enten på datamaskinen eller nettbrettet og mobilenheten. Reduser de ekstra kostnadene, kompleksiteten og sikkerhetsrisikoen ved flere løsninger med en analyseplattform som skaleres fra enkeltpersoner til organisasjonen som helhet.

Siste nytt ^

Arribatec Bank Hub Webinar for automatiserte bankprosesser i Unit4

Webinar 2. juni- Bankhub

Webinar 02.06.22 – Lær hvordan Arribatec Bankhub forenkler dine bankrelaterte prosesser ved å automatisere alle nødvendige aktiviteter ved utveksling av finansielle meldinger/filer mellom Unit4 ERP og banker.

Les mer