Tid og utgifter ^

Fjern frustrasjonen ved å automatisere hele tidsstyringen og utgiftsprosessen

Gjøre livene lettere for de som registrerer og sjekker medgått tid, samt håndterer utgifter og reiseregninger. Unit4 Time & Expenses-løsningene kombinert med våre konsulenters magi er en game changer for de som sjekker status på prosjekter og de som må registrere arbeids- og fraværstid i henhold til gjeldende lover og regler.

Finn ut hvordan bedriften din kan gjøre tids- og utgiftsadministrasjon enkelt med automatiserte prosesser som sikrer riktig inntasting første gang.

 

niklas hamann SIAlvImQQg unsplash kopi
samhandle sirkel bg
original (1)
samhandle sirkel bg

Hvorfor velge Arribatec? ^

#1 Unit4 Elite Partner

Arribatec er grunnlagt av tidligere ansatte i Unit4 og er nummer 1 på Unit4 Elite Partner-listen. Dette betyr at vi ikke bare kan tilby det beste av Unit4-løsninger, men også utføre implementeringer, integrasjoner og tilpasning i verdensklasse i henhold til bedriftens behov.

Vi har også et dedikert Unit4-team som spesialiserer seg på HR og lønn. De kjenner prosessene og den daglige oppgaven til HR-avdelingen og kan tilby klassens beste rådgivning om tidsstyring.

Siden vi kjøpte Integra Associates, er vi verdens største leverandør av Unit4 ERP-løsninger. Du kan stole på vår kompetanse.

Vil du ha en demo av Time & Expenses-modulene eller lyst til å komme i gang?

Automatiser hele Time & Expenses-jobben ^

Teknologi tar ikke jobben fra oss – den gir oss en bedre arbeidsdag og frigjør tid til å jobbe med de mest verdiøkende oppgavene.

christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash
samhandle sirkel bg

Unit4 Reise og utgifter

La systemet gjøre jobben for deg og sørg for korrekte reiseregninger hver gang! Drevet av kunstig intelligens, maskinlæring og beste praksis. Fjern frustrasjonene med riktig registrering av utlegg og reiseutgifter på 1-2-3.

Unit4 Travel & Expenses veileder ansatte gjennom kompliserte lover og regler, og bruker maskinlæringsteknologi for å redusere manuell registrering av reiseutgifter til et minimum – slik at ansatte kan bruke tiden sin på mer produktive oppgaver.

 

Unit4 Time Management

Én kilde for registrering hele tiden! Få dekket alle virksomhetens behov for registrering av arbeids- og fraværstid. Effektiviser dine egne rutiner knyttet til timeregistrering og prosjektarbeid.

Unit4 Time Management dekker alle virksomhetens behov for registrering av arbeids- og fraværstid. Med en enkel oppgavebasert timeliste tilgjengelig på alle enheter, er det enkelt å registrere tid brukt på interne og eksterne oppgaver, og registrere overtid og fravær.

Unit4 People Planning

Enkel og effektiv ressursplanlegging! Få oversikt over ledig kapasitet og bemanning i alle deler av virksomheten. Både i prosjekter og avdelinger, for den enkelte medarbeider og for hele virksomheten. 

Bedriften får et verktøy som gir intuitiv og effektiv driftsplanlegging og mer effektiv ressursutnyttelse i prosjekter og i avdelinger, i en og samme løsning. Få oversikt over ledig kapasitet og bemanning både i prosjekter og avdelinger, for den enkelte medarbeider og for hele bedriften.