Enhet 4 for frivillige organisasjoner og ikke-for-profitt ^

Få innsikt i din økonomi og drift

Non-or-Profits og Non-Governmental Organizations (NGOs) hovedutfordring er å få tilgang. Ved å velge en fremtidssikker cloud løsning, kan du få en klarere innsikt i økonomien og budsjetteringen din, raskere tilpasse deg endringer og styrke arbeidsstyrken din på en smartere måte.

Unit4 Enterprise Resource Planning (ERP) og finansiell planlegging og analyse (FP&A) er den foretrukne programvaren for mange veldedige organisasjoner. Årsaken bak dette er deres prosjekt- og finansieringsevner. Disse løsningene tilbyr stor fleksibilitet, avgjørende for en moderne NGO.

Velge riktig ERP-løsning kan hjelpe organisasjonen din med å drive mer effektivt, være mer tiltalende for givere, og generelt fokusere mer på oppdraget ditt og gjøre mer godt.

Hos Arribatec forstår vi at ideelle organisasjoner kan være like komplekse som kommersielle virksomheter og de unike behovene til dem, som spesifikke krav til økonomistyring. Du kan stole på at Arribatecs team vil implementere en kostnadseffektiv non-profit ERP-løsning som vil møte alle dine behov og lar deg fokusere på det som betyr mest.

ikke for profittorganisasjoner

Vi er Unit4s beste partner ^

Arribatec Group topper nå listen over Unit4s partnere over hele verden. For andre år på rad, siden Unit4 ga ut det nye partnerskapsprogrammet, har Arribatec blitt kåret til Elite-partner. Vi har også flyttet fra 'Årets gjennombruddspartner 2020' til 'Årets salgsvekstpartner 2021'

Partner-merker RGB Elite

Kontakt teamet vårt i dag for å la organisasjonen din fokusere på det som er viktig ^

Hvorfor velge Arribatec for å implementere Unit4 ERP for din NGO?

Våre erfarne konsulenter har jobbet med ideelle organisasjoner i mange år. Vi forstår at bekymringene dine gir deg trygghet om at løsningene dine implementeres sømløst. endrede forretningsbehov over tid.

Hos Arribatec er vi også brukere av Unit4. Teamet vårt er i samme posisjon som kundene våre, så vi kjenner på førstehånd hvilke utfordringer du og teamet ditt kan møte daglig.

industri bg

Programvareløsninger som lar deg fokusere på det som betyr noe

Hold fokus på oppdraget ditt

 • Strømlinjeforme prosesser og automatiser dem for å spare tid og penger.
 • Reduser administrative kostnader.
 • Bruk moderne teknologi for å informere givere bedre.
 • Spar på IT-støttekostnader.
 • Gi frontlinjemedarbeidere sanntidskunnskap.
enhet 4 økonomi
maksimere tilgjengelig finansiering

Få mest mulig ut av finansieringen din

 • Spor og optimaliser finansieringsressurser på tvers av flere prosjekter og rapporteringsperioder.
 • Frigjør budsjett for flere initiativer.
 • Sikre rask tilbakebetaling av midler.
 • Forvalte tilskudd bedre og tydeligere.

Ta avgjørelser som vil være til nytte for brukerne dine

 • Gi frontlinjepersonalet tilgang til sanntidsdata og innsikt.
 • Automatiser planleggings- og rapporteringsverktøy for å effektivisere og redusere revisjonskostnadene.
 • Allokere ressurser effektivt, både når det gjelder penger og personer.
 • Lag omfattende økonomiske planer og sentraliser historiske og fremtidige data.
erp for ngo
erp-programvare for ideelle organisasjoner

Hold ansvar for alt du gjør

 • Sikre etterlevelse av regelverk og tilskuddskrav.
 • Spor dokumenter, transaksjoner og godkjenningsrevisjonsspor.
 • Bruk en løsning bygget rundt nonprofit-forskrifter.
 • Tilfredsstille giverkrav med økt åpenhet og ivaretakelse av offentlig tillit.

En integrert løsning for ikke-for-profitt

Oppdag hvordan Arribatec kan hjelpe deg med å levere mer effekt og forbedre overholdelse og ansvarlighet. Lær mer om løsningene som teamet vårt kan skreddersy for din organisasjon.

Enterprise Resource Planning (ERP)

Unit4 ERP er den foretrukne programvaren for mange veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner. Hos Arribatec forstår vi at dette kan være en flott investering for din ideelle organisasjon, og vi samarbeider med teamet ditt som tilbyr våre Solution as a Services (SolaaS) tilnærming for å ta risikoen ut av implementeringen, slik at du kan få trygghet om at du gjør det som er riktig for ditt folk og oppdrag. 

Finansiell planlegging og analyse (FP&A)

Få sanntidssynlighet og kontroll over alle stadiene i rapporteringssyklusen. Vi vil hjelpe deg å ta bedre informerte, slagkraftige og fremtidssikre beslutninger. Vår FP&A-løsning vil gi din organisasjon verktøyene til å utføre intelligent planlegging, budsjettering og prognoser. Denne modulen tilbyr alt organisasjonen din trenger for å støtte sine strategiske mål og fremtidige vekstambisjoner.

Human Capital Management (HCM)

Ved å implementere Unit4 hjelper HCM deg med å optimere arbeidsprosessene dine, forenkle og øke nøyaktigheten av lønnslisten din, og øke produktiviteten, engasjementet og veksten til dine ansatte, fra frontlinjeteamet til beslutningstakerne. Omfavn fleksibilitet og støtt teamet ditt, og hva som er viktigere, behold talent som er involvert og støtter oppdraget ditt.

Ekspertene våre jobber med et bredt spekter av business intelligence (BI)-verktøy som Unit4, Hypergene og Power BI for å gi innsikt som er pålitelig og relevant for din organisasjon. Dette betyr at du får en løsning som er helt tilpasset dine behov.

En sikker cloud for din organisasjon

ERP cloud

Teamet vårt har utmerket erfaring med å implementere ERP og forstå organisasjoners behov og prosesser. Ved alltid å ha post-ERP implementeringsendringer og skalerbarhet i tankene, fokuserer vi på sikkerhet, ytelse og reduserte kostnader for cloud alternativer.

Vi gjør ditt ERP-system til ditt, noe som betyr at teamet ditt har fullt eierskap til løsningen og du kan gjøre endringer når det er nødvendig, og gir deg en uslåelig fleksibilitet. Vi gjør det enkelt for deg å gå over til en cloud-basert ERP.

Hos Arribatec fokuserer vi, sammen med kundene våre, på å finne den rette blandingen av cloud-basert programvare i stedet for å presse gjennom én leverandør.

Les om vår Cloud tjenester

Møt vår partner

Unit4

Unit4s neste generasjon bedriftsprogramvare støtter våre kunder i å levere en eksepsjonell People Experience til deres organisasjon og videre til deres kunder – fra å øke suksess for studenter og profesjonelle til å styrke offentlige tjenestemenn og ideelle organisasjoner som gjør det bra i verden. De forvandler arbeidet til å bli mer meningsfullt og inspirerende gjennom programvare som er selvkjørende, adaptiv og intuitiv, intelligent automatiserer administrative oppgaver og gir enkel tilgang til svarene folk trenger.

logoenhet 4
14

Siste nytt ^