HR- og lønnsadministrasjon ^

Programvare utviklet for å levere en overlegen #PeopleExperience hele veien
organisasjonen din

Øk dine forventninger til hva Human Capital Management (HCM) kan gjøre for din bedrift. Vi hjelper deg med å optimalisere arbeidsprosessene dine, forenkle og øke nøyaktigheten av lønnslisten din, og øke produktiviteten, engasjementet og veksten til talentet ditt.

Via HR-verktøyene fra Unit4 lar vi deg engasjere, støtte og inspirere dine medarbeidere gjennom en sømløs blanding av avansert lønnsadministrasjonssystem, et kjernesystem for HR og Talent Management-programvare, lett integrert med din andre tredjepartsapplikasjon – noe vi kaller forenklet kompleksitet.

Medarbeiderne dine får fleksibiliteten og friheten til å ha det de trenger, hvordan, når og hvor de trenger det.

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash
samhandle sirkel bg
Maksit_Bente_2019
samhandle sirkel bg

Hvorfor Arribatec for HR og lønn? ^

Anerkjent Unit4 Elite Partner

Et HCM-system er ubrukelig før det er riktig implementert og integrert med resten av IT-systemet ditt. Det er der vi kommer inn.

Våre konsulenter leverer ditt HR- og lønnssystem lett integrert med andre viktige tredjepartsapplikasjoner og hjelper deg med å automatisere det tidkrevende HR-, lønns- og økonomiarbeidet.

Som verdens største leverandør av Unit4 ERP og med 200 Unit4-konsulenter på teamet vårt, kan Arribatec tilby beste praksis-implementeringer og integrasjoner, skreddersydd for din bedriftskultur.

Vårt dedikerte HR- og lønnsteam kjenner HR-avdelingens prosesser og daglige utfordringer og kan tilby rådgivning i verdensklasse.

Ønsker du en demo av våre HR- og lønnsløsninger for Unit4?

En fullt integrert
HR- og lønnsløsning ^

Gir deg et enkelt delt system for alle dine HR-, lønns- og økonomioperasjoner, noe som betyr at du kan automatisere de tidkrevende oppgavene og bruke mer tid på arbeidet som betyr noe

christin-hume-Hcfwew744z4-unsplash
samhandle sirkel bg

Kjerne HR-system

Bli kvitt administrative byrder med et robust kjerne HR-system som inkluderer medarbeiderledelse, fraværshåndtering og utgiftsstyring.

Rregistrere, overvåke og rapportere alle typer ansattes fravær. Administrer og analyser din arbeidsstyrke med et sentralt kontrollsenter og database samtidig somminimere administrasjonen for ledere og ansatte ved å tilby fullstendig selvkjørende utgiftsregistrering og automatisere godkjenningsprosessen og utgiftsberegninger.

Lønnsstyringssystem

Synkroniser alle HR-dataene dine med programvaren for lønnsadministrasjon, få smidighet og administrer komplekse beregninger fra ett enkelt system.

Muliggjør bedre nøyaktighet og mindre duplisering av data for mer effektiv lønnshåndtering. Strømlinjeform og automatiser lønnsprosesser slik at de ansatte bare griper inn når det er nødvendig. Lag tilpassede rapporter ved å bruke all ansatt- og lønnsdata, visualiser innsikt og ta bedre informerte beslutninger.

Unit4 Talent Management

Aktiver ledere og team med Talent Management-programvare for å øke produktivitet, engasjement og vekst:

  • Administrer ytelse: Utvikle arbeidsstyrken din og bygg høyytende team med våre ytelsesstyringsverktøy.
  • Engasjer medarbeidere: forstå dine ansatte, enkelt se trender og forutsi ansatteomsetning ved å sende ut periodiske miniundersøkelser til organisasjonen eller bestemte team.
  • Lær kontinuerlig: utvik og vek arbeidsstyrken din, bygg enkelt kurs, del dem med publikum og del ut sertifikater.
  • Rekrutter smartere: tiltrekke, velg og ansett store talenter med en moderne talentanskaffelsessuite.

HR-rapportering og analyse

Ta bedre informerte personbaserte beslutninger, inkludert utrulling. Utnytt analytiske formål bygget for menneskesentrerte organisasjoner, for å informere dine beslutninger, slik at du alltid har de rette menneskene som gjør de riktige tingene for å drive organisasjonen din fremover. Spor, administrer og øk arbeidsstyrkens ferdigheter og evner og forberede arbeidsstyrken din for fremtidens arbeid.

Picture19